reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej laseczki ja dzisiaj mega zmeczona...rano wstalismy i na zakupki wrocilismy po poludniu to do bratowej na ciacho ( jest cukiernikiem i pracuej w cukierni wiec codziennie dobre swierze ciasto ma) potem do odmku i z mala na podworku az do niedawna,teraz po kapieli i psi i mam nadzieje ze bedzie dobrze spala bo wczoraj w nocy obudzila sie okolo 23.30 i do 2 nie moglam jej uspac,potem zasypiala i co chwilke sie budzila i tak do rana ze mna wlozku bo nawet nie dalo jej odlozyc... eh....

Tygrys fajnie ze poszlas na ten basen ja uwielbiam aquaparki:) jak bedziesz w olsztynie to smgaj tam Park Wodny Mazury k OlsztynaTermy Medical WARMIA PARK - Park Wodny Pluski, baseny, tężnie solankowe, zjeżdżalnie, groty zakochanych super tam jest:)
Guzik milej podrozy i pobytu nad morzem:)
Marcia zdrowka dla Ciebie i Nikosia:)
Natuska zdrowka,zdrowka,zdrowka:)
a rescie dziewczynek ktore maja @ bezboilesnosci i dobrego samopoczucia:)

reklama
Witam!

Co do książek nie ma problemu, chętnie pożyczę.
Poziomka Spoko, Tygrys dostanie kilka książek więc jak na tą trochę poczeka to nic jej nie będzie ale oczywiście cicho sza.:-D Zapraszam we wtorek na kawusię to Ci dam książkę:tak:

Właśnie dziewczyny która się pisze na wtorek na basen i kawkę u mnie?;-)

Weekend oczywiście cały już zaplanowany.
Jutro jedziemy na obiadek do teściów i pewnie zostaniemy do wieczora, będzie też Marcelka kuzynka więc mały się wybawi. W niedzielę syncio ma imieninki ale jedziemy na grilla do brata M za to w poniedziałek robimy dzień imieninkowy i pojedziemy nad Maltę ciuchcią do nowego zoo pooglądać zwierzaki i po weekendzie będzie:-(.

To tyle, zdrówka dla choruszków. Udanych wypadów dla wakacjujących.

Ajentka - ja chętnie bym poszła ale Bartuśma chrypke :-( i pewnie nic z tego nie wyjdzie a pieluchy mam już kpione i czekają aż chrypka ucieknie

Dobra spadam spac bo tu wale glowa o klawiature pa

hello
jestem wyspana!!! Lula spała od 19.30 do 8 bez pobudki !!!! bosko :-)
Ja też uwielbiam aquaparki :-) już sie nie mogę doczekać aż nasze termy otworzą :-)
An zdrówka dla Bartusia :-)
Ajentka miły weekend się szykuje :-) no i całusy dla Marcelka z okazji imienin :-)
Tygryś krezusie tampon za 2zł tej to sie powodzi ;-)
My dzisiaj jedziemy na chrzciny do Gostynia do bazyliki, Luli kumpel Piotruś będzie chrzczony :-) a wieczorem domówka u kumpla :-)
nosz cholera Lula wysmarowała mi masłem kanapę idę sprzątnąć i się przygotować do wyjazdu
miłego dnia dziewczyny

Hej!
My wczoraj caly dzien poza domem,bylismy u kumpeli w Kazmierzu,potem na szczepieniu.dzis tez bogate plany,najpierw sprzatanie a potem zakupy.musimy kupic kolejna pare butow dla Oli,bo tak szybko stopa rosnie.a tak szczerze to nic mi sie nie chce:/

ajanetka no zobacz baby;)chwile mnie nie bylo i pozajmowaly tytuly:p ja tez mam troche fajnych ksiazek,jakby ktoras chciala.
Natuska ja nie mam jak zrobic przelewu.bede w malcie dzis wiec moglabym Ci podrzucic.

Tygrynka ale super macie wakacje.takie aktywne:)zazdroscimy!

Ide kawke sobie zaaplikowac i biore sie za porzadki..

hej u nas ok, wczoraj zaznajamialiśmy się z ludźmi z pensjonatu i męża potem nie poznawałam :D a w nocy Seba miał temp :( teraz ma 37,2 i jest trochę dziwny nie wiem skąd to.. ale idziemy na plażę bo jest słoneczko!

hellooo dziewczyny?
gdzie sie wy wszystkie podzilayscie??????????????? pustki jak nie wiem........

my wczoraj pogrilowalismy troche, popilismy ale juz dzisiaj bez kaca bylam a z bratowa 0,7 we dwie wypilysmy:)
dzisiaj tez grilowalismy ale bez picia juz..przynajmniej ja....

a tak to jakos leci...w aucie prawdopodobnie bedziemy musieli wymienic caly silnik,wiec bardzo duzy wydatek nas czeka...a skad ja kase na to wezme???nie mam pojecia....

no nic uciekam bo zaraz gabe kapac trzeba:) buziaki

reklama
Hej!
Pustki takie,no dla mnie lepiej bo ciezko mi sie czyta na kom:)
dzis caly dzien poza domem,obiad w mexicanie(b.sredni)potem poszlismy na ogromny deser do golebnika(najlepsze);) a to wszystko czekajac na puszczanie balonow na starym.mialy byc ich setki,ale szczerze mowiac bylo to kompletnie niezorganizowane i nie za fajnie..teraz czekam na kumpele:)jak fajnie ze jeszcze jest jutro wolne:)

mamaGabi wspolczuje tych kosztow z autem:(

Do góry