reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no właśnie to była gafa z mojej strony, dobrze powiedziane :) no więc jestem mamą od 4 miesięcy, mam fajnego męża... chociaż różnie to bywa ;-) ogólnie siedzę całymi dniami z dzidzią sama i tak pomyślałam o forach, bo wiadomo jak to jest z maleństwem, co chwile człowiek ma jakieś wątpliwości czy pytania, a tu zawsze się znajdzie ktoś, kto doradzi lub wysłucha ;) nie wiem, co jeszcze chcecie wiedzieć ;p

również witam :D

reklama
heh pewnie tak, ale no u większości z Was znajdzie się zawsze ktoś kto na chwilę da odetchnąć, a u mnie świeci pustkami ;) studiowałam w Poznaniu i to bardzo fajne miasto :D

heh pewnie tak, ale no u większości z Was znajdzie się zawsze ktoś kto na chwilę da odetchnąć, a u mnie świeci pustkami ;) studiowałam w Poznaniu i to bardzo fajne miasto :D
odetchnąć? czy ja wiem.. mój mąż z nami nie mieszka, więc sama synka wychowuję od kilku miesięcy.
No dobra jeden duży tort a jaki napis?:-)
hmm... a musi być napis? zawsze może być tort w kształcie motoru albo auta takie duże :-)

Asia a moja urzęduje. Gada jakby nam opowiadała co było u was:-D.

no wiesz wkoncu w gosciach byla:) to se musi poplotkowac teraz hi hi hi hi hi moja po kapaniu sie troche ozywila i tez nadawala a potem padla i spi zobaczymy jak bedzie w nocy. wykapalam ja w hermalu i posypalam szyjke kartoflanka mzoe chociaz troche zejdzie....

Jak na razie to idę ja, Rikapa, Ilonka i Tygrynka. A reszta? Tyle chętnych było.. ;-)

edit.
mój po 19 zasnął na noc i co? przed 21 obudził się wyspany i cały czas bawi się w najlepsze..

reklama
Brzoskiwnkaa ale ja się czesto czuję tak samo, jakbym sama wychowywała dziecko... ale faktycznie to zapewne jest czasami trudne być bez męża i ze wszystkim sobie radzić, ale pewnie ktoś Cię wspiera co??

Do góry