reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

właśnie robię sobie kolacyjkę tosty z serkiem i sałatka :-) ma któraś ochotę to zapraszam na szczepankowo :-)

reklama
właśnie robię sobie kolacyjkę tosty z serkiem i sałatka :-) ma któraś ochotę to zapraszam na szczepankowo :-)
Ja dziękuje nie jadam o takiej godzinie - tzn staram się niejadać:-D

Heheheh a co do wypadu do kina to tak sobie mysle że może któraś podałaby mi nr tel. jakbym się zgubiła bo ja zakręcona jestem:-D oczywiście podam i swój:tak:

he he Julia widzisz ile masz osób chętnych do pomocy :-)

Rikapa ja dziękuję.. za to popijam sobie zieloną herbatę z kwiatu opuncji :-)

Julia na allegro na pewno coś znajdziesz

Co do nowych wątków sorki ale zawsze mnie to wpieniało na cholerę wątek "czy są jakieś mamy z okolic Poznania" "przyszłe mamy poznanianki" "szukam towarzystwa" przecież co za problem przywitać się na głównym i pogadać przecież jak się jest w ciąży to kiedyś się urodzi jak ktoś z poza poznania to przecież też nie problem tu pisać no i chyba każda co tu pisze szuka jakiegoś towarzystwa innego niż dom i obowiązki domowe ;) sorki jeśli kogoś uraziłam ale jak dla mnie to martwe wątki nie wiem moze się czepiam :p

a ja się dziś nie nudzę mąż zaraz z pracy wróci a ja miałam sprzątania a sprzątania i mały mi się obudził i tyle z pisania :/

faktycznie mogłam napisać od razu tutaj, nie pomyślałam... nie trzeba się tak od razu denerwować...

reklama
Do góry