czworaczkiwdrodze
Początkująca w BB
Czy są tu mamy czworaczków albo spodziewające się tylu skarbów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie. Ale gratuluję [emoji3][emoji3]Czy są tu mamy czworaczków albo spodziewające się tylu skarbów?
Wow, gratuluję, wiadomość musiała być szokiem. Trzymam za Was kciuki, bo sama noszę teraz dwójeczkę i nie jest lekko.Czy są tu mamy czworaczków albo spodziewające się tylu skarbów?
Gratuluję. Myślę że jesteś wyjątkowa z taką ciąża i może nie być dziewczyn które też są w ciąży czworaczej na forum. Niedawno kilka dziewczyn było w trojaczych i zdrowo urodziło swoje dzieci. Poszukaj, odezwij się może do nich to napewno Cię wspiorą. Cisza naturalna czy wspomagana? Pierwsze dzieci?
Wow, gratuluję, wiadomość musiała być szokiem. Trzymam za Was kciuki, bo sama noszę teraz dwójeczkę i nie jest lekko.
Jak na dwójkę, to czuję się w miarę dobrze dziękuję. Ale powiem że brzucho mam już jak do porodu, jestem też wagi ciężkiej i czasami samo chodzenie sprawia mi kłopot, bo mi po prostu ciąży. Najgorsze były pierwsze tygodnie: poranki w objęciach porcelanki, a czasami całe dnie mnie mdliło, potem doszły mi zawroty głowy i takie inne rewelacje ciążowe. Dzisiaj mam 23 tydzień i 5 dni i nawet tryskam energią, bo najgorsze przeszło.A jak się czujesz? Który tydzień?