reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

A teraz już znowu mam problem. Pani z biura Jedo odpisała mi że oni już nie produkują czerwonych stelaży. Teraz to już nie wiem co dalej czynić. Mam jeszcze 5 miesięcy do rozwiązania i przecież teraz wózka nie kupię. Jakby było w jakiejś super promocji to owszem może i bym się skusiła ale jak cena jest 2000 to przeciez nie jest okazja. Jeszcze mam 2 typy: Tako Sportime i Maked lucky ale piszą ze strasznie ciężkie.

Monitoruj allegro w poszukiwaniu używanych :-D

reklama
naoglądałam się wózków na youtube jak głupia. spodobał mi się stokke xplory. ale jednak nie za prawie 5 kafli:/ kosmiczny:)

Tak też oglądałam filmiki o tym wózku, ale nie dam za wózek 5 tysiaków. W sumie to 2000 nie wiem czy to już nie jest spory wydatek czytając opinie, że albo się psuje, albo ciężki albo milion innych problemów ze spacerówka. :crazy:

mi sie dwa Tako podobaly ale jak poczytalam opinie to podziekowalam :)

caly czas zastanawiam sie jeszcze nad x-landerem XA - tylko to oparcie nie stawiane pionowo w spacerowce mnie odstrasza - czy to tak naprawde nie funkcjonalne dla dziecka

Ostatnia edycja:
reklama
Balbiś właśnie mi się wydawało, że te wózki na czerwonym stelażu wyprzedawali, ale nie pamiętam. A w sumie jedo fyn waży tyle samo co tako sportime. Wózek lekki to moim zdaniem wózek do maksymalnie 8 kg. Reszta wózków to wózki ciężkie i nieważne czy ważą 14, 15 czy 16 kg, bo i tak są ciężkie do przenoszenia z dzieckiem w środku. Moim zdaniem decydując się na wózek ciężki, należy zwrócić uwagę, żeby miał w gondoli solidną rączkę w budzie do przenoszenia. Ja sobie najpierw znosiłam stelaż (około 10 kg), a później gondolę z dzieckiem (ok. 5kg +na początek dziecko 4kg). I to nie było uciążliwe. Najgorszy był okres jak córka zaczynała chodzić, bo wtedy najwygodniej mi było ją znosić razem z wózkiem (14kg+9kg). I tu już było ciężko. Teraz też jest spoko, bo wózek znoszę oddzielnie, a córka schodzi po schodach za rękę.

Do góry