reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Widzę, że można się tutaj sporo dowiedzieć...
Dziewczyny, pomożecie?? My mamy na oku Espiro Atlantic WÓZEK ATLANTIC BABY DESIGN ESPIRO+PARASOLKA+3GRAT (1054705962) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się wizualnie, jest skrętny, zwrotny i ogólnie łatwo się prowadzi. Dosyć dużo ich w moim miescie i jak tylko widze kobitkę z Espiro, biegnę za nią i pytam jak się sprawuje:) Ogólnie nie narzekają, chyba, że na wagę. A Wy macie jakieś opinie na jego temat? Dodatkowo cena jest atrakcyjna, bo aktualnie wprowadzają nowy model 2010, a ten z 2009r. zwyczajowo kosztował 1200, teraz można go dostać za 900zł.

Neftis, to jest mój typ! Ja jestem na niego w 100% zdecydowana :-) Jest świetny i wizualnie, i z zasłyszanych opinii :-) Kupujemy w czerwcu :-)

reklama
gdybym ja kupowała wózek teraz to napewno z duzymi kołami wszystkimi !!!

pamietajcie bedziemy ich uzywac glownie zima

dziewczyny a podpowiedzci czy do wozka dokupuje sie jakis materac? bo te wozkowe podklady jak ogladalismy w sklepie to raczej tylko tak dla picu chyba, co? sa cieniutkie i takie 'watowate'.
gdzie taki materac kupic i jaki?

w sklepach lub na allegro są materacyki do gondoli albo do kołyski. Ja jednak nie kupuję, najwyżej kocyk podłożę

dziewczyny a podpowiedzci czy do wozka dokupuje sie jakis materac? bo te wozkowe podklady jak ogladalismy w sklepie to raczej tylko tak dla picu chyba, co? sa cieniutkie i takie 'watowate'.
gdzie taki materac kupic i jaki?

my mamy normalny materacyk w wózku, dosyć gruby , chyba piankowy, nie widziałam nigdy do dokupienia, chyba, że kołyskowy materacyk będzie pasował.

Martuśka a jaki wózeczek planujecie? może poszukaj takiego z porządnym materacykiem

juz widze ze na allegro są :tak: i to jest w dodatku sklep dzieciecy koło mojej szkoły :-D. moim zdaniem nie ma takich z porzadnym, nie spotkalam jeszcze przynajmniej (bo pianka to wg mnie nie jest 'dobry' materac dla dziecka, zreszta dla doroslego tez nie). kupujemy Mikado Boston, a wlasciwie juz kupilismy, tylko jeszcze nie przyszedl :-D

martuśka85 też sie pytałam o to pani w hurtowni i powiedziała mi że na spód do gondolki można włożyć kocyk albo prześcieradełko gdyż jako takich dodatkowych materacyków nie ma, też się zdziwiłam ale moze naprawde tak jest, ja będę wkłądać na spód kocyk no i mam juz pościel wóziową także chyba będzie oki. No i oczywiscie zmieniłam model wózka z tako jumpera x na jedo fyn 4ds tylko i wyłącznie ze względu na kolor :) ( z tako nie mogłam żadnego wybrać, zbyt wzorzaste :)) może i to banalne ale funkcje mają identyczne no i do jedo mozna wpiąć fotelik maxi cosi, który chcę kupić, no i ponoć jedo sa lepsiejsze :):):)

Ostatnia edycja:
no to Cie pani oklamala, bo takie materacyki jak najbardziej są z tego co widze na allegro i w sklepach internetowych ;p

reklama
a to nie sa materacyki do kołysek? prawie każdy model wózka ma inny wymiar wewnątrz gondolki, ciężko by było dostac do każdego materacyk tak mi się wydaje...
My mamy gondolkę zwężana na środku, to już w ogole chyba niemozliwe dokupić inny...

Do góry