reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mi odszedł czop w 33 tyg a urodziłam w 35 tyg synka.
majka20001
Fanka BB :)
u mnie roznica byla prawie tygodniowa, czop odszedl w srode a rodzilam we wtorek
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
No oby to szybko poszło, bo szczerze mówiąc, trochę się niecierpliwię... Poprzednią ciążę przenosiłam o duuuuużo i tym razem jest szansa na to, że będzie w miare o ludzkim czasie
Iwonka1985
Fanka BB :)
mnie zaczął odchodzić tydzień przed porodem i tak co jakieś 2 dni aż do porodu. Troche dziwnie że nie od razu cały.
Witam! Dziewczyny napiszcie kiedy zaczal Wam odchodzic czop sluzowy? Ja zauwazylam to juz wczoraj ale dzisiaj kiedy bralam prysznic bylo tej galaretowatej wydzieliny duzo wiecej, dodam ze byla taka przezroczysta, bez zadnej krwi czy czegos, boje sie ze za kilka godzin moge zaczac rodzic. Jestem w 38 tygodniu ciazy, jutro rano ide robic badania na znieczulenie ale boje sie ze do rana juz sie zacznie i bede musiala rodzic bez ... Skurczy jako tako nie mam wieczorem jak maly sie rusza to czuje klucie w podbrzuszu i dosc czesto w nocy mi twardnieje brzuch. Nie wiem co mam robic, moze powinnam isc jeszcze dzis zrobic te badania, tylko ze nie wiem czy trzeba je robic na czczo..
Justyna niestety ja nie odpowiem bo to jeszcze przede mna, ale ja tez mam problem ze znieczuleniem a konkretnie z uczuleniem na znieczulenie i nikt mi nie potrafil powiedziec gdzie takie badanie mozna zrobic. Trzymam kciuki
reklama