reklama
N
Natuś_ka
Gość
Czop moze wyglądać różnie, przeważnie jest podbarwiony i zbity, taki nieprzyjemny dla oka glut odchodzić moze na kilka tygodni przed porodem, albo dopiero w dniu porodu, czasami po kawaleczku dlatego łatwo przeoczyc, to Twoje wygląda raczej jak śluz, na tym etapie ciąży będzie go sporo.
Manami
Fanka BB :)
Wcześniej wyleciało mi tego więcej. O wiele wiele wiecej. W ciągu dnia w sumie sporo. Jak na razie nie zauważyłam u siebie takiego śluzu, to pierwszy raz, więc mnie to zdziwiło.
W środę mam wizytę u ginekologa, tam się dowiem więcej. Po prostu chciałam wiedzieć czy mam się czym martwić czy to właśnie może normalne. To moja pierwsza ciąża i trochę mnie to zmartwiło.
W środę mam wizytę u ginekologa, tam się dowiem więcej. Po prostu chciałam wiedzieć czy mam się czym martwić czy to właśnie może normalne. To moja pierwsza ciąża i trochę mnie to zmartwiło.
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Pewnie ze lepiej to skonsultować ale nie martw sie na zapas, stres dziecku zbędny.Wcześniej wyleciało mi tego więcej. O wiele wiele wiecej. W ciągu dnia w sumie sporo. Jak na razie nie zauważyłam u siebie takiego śluzu, to pierwszy raz, więc mnie to zdziwiło.