A teraz doczytałam te bety hehehe gratulacje jeszcze razUdało się [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 936635
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Pierwsza 38, a druga 96 [emoji6] Na razie wstrzymuję się z betą może za 2 tygodnie zrobię tuż przed wizytą u gina.Gratulacje , jak dobrze rozumiem pierwsza była 64, a teraz 96 czy coś pogmatwałam.
Ja czekam na odpowiedź od fajnego ginekologa, może jakoś da radę wcisnąć mnie na dzisiaj popołudniu. Jak wieczorem będę cokolwiek wiedzieć dam znać.
Jeszcze raz gratki, spokoju, zdrówka i braku lub małych mdłości
Miałam właśnie konsultację telefoniczną z dość dobrym ginekologiem, po wysłuchaniu całej sytuacji powiedział, że nie będzie zdzierał za wizytę bo na usg jest za wcześnie. Zaprasza za ok. 1,5-2 tyg. Żadnych badań na własną rękę, przyrasta i nie mało to mam czekać. Łykać kwas foliowy, odpoczywać ile się da, nie nakręcać się i zero seksu dla pewności (mąż nie będzie ucieszony). Powiedział, że jeśli będzie coś niepokojącego się dziać dzwonić i będzie wizyta, a tak wrzucić na luz. I wiecie co po wysłuchaniu go przyznaje mu rację, co ma być to bedzie- a betę powiedział że się najczęściej zleca jak coś z usg jest wątpliwe nazwijmy to. Trzymajcie kciuki
Mamamonia88
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny melduje się po 4 dniach od zabiegu ... Fizycznie ok psychicznie mogłoby być lepiej. Poszperalam trochę w necie i wiem jakie badania mam zrobić do 6 tygodni po poronieniu potem mój mąż wyjeżdża na 3 miesiące w delegację więc mamy czas na to by spokojnie się przebadać i wyleczyc w razie czego potem wyjazd na Chorwację więc mam nadzieję że po tym wszystkim uda się nam znowu zobaczyć dwie kreski na teście no i że tym razem wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam was staraczki. A tak poza wszystkim to najgorsze jest dla mnie wyjście z domu czy wy też tak miałyście????
Witam, wybrałam się dzisiaj (2tyg) z dniem spodziewanej teoretycznie miesiączki(cykle nieregularne i długie). I.....zobaczylam pęcherzyk ciążowy 6mm co najważniejsze w macicy, jak to lekarz powiedział ładny i obok drugi pecherzyk brzydszy bo nie okrągły idealnie. Mam przyjść za 3 tyg. Wtedy będzie coś więcej wiadomo. Wczesna ciąża, pobrana cytologia i trzeba czekać
cafe1997
Witam, wybrałam się dzisiaj (2tyg) z dniem spodziewanej teoretycznie miesiączki(cykle nieregularne i długie). I.....zobaczylam pęcherzyk ciążowy 6mm co najważniejsze w macicy, jak to lekarz powiedział ładny i obok drugi pecherzyk brzydszy bo nie okrągły idealnie. Mam przyjść za 3 tyg. Wtedy będzie coś więcej wiadomo. Wczesna ciąża, pobrana cytologia i trzeba czekać
Gratulacje [emoji322][emoji322][emoji323][emoji323]
Agu1531
Gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] nie zawsze pęcherzyk musi być idealnie okrągły [emoji3] i zawsze może się samoistnie wchłonąć tak też się często zdarza nie martw się na zapas i ciesz się fasolinką [emoji8][emoji8][emoji8]Witam, wybrałam się dzisiaj (2tyg) z dniem spodziewanej teoretycznie miesiączki(cykle nieregularne i długie). I.....zobaczylam pęcherzyk ciążowy 6mm co najważniejsze w macicy, jak to lekarz powiedział ładny i obok drugi pecherzyk brzydszy bo nie okrągły idealnie. Mam przyjść za 3 tyg. Wtedy będzie coś więcej wiadomo. Wczesna ciąża, pobrana cytologia i trzeba czekać
Sylwcia35
GratulujęWitam, wybrałam się dzisiaj (2tyg) z dniem spodziewanej teoretycznie miesiączki(cykle nieregularne i długie). I.....zobaczylam pęcherzyk ciążowy 6mm co najważniejsze w macicy, jak to lekarz powiedział ładny i obok drugi pecherzyk brzydszy bo nie okrągły idealnie. Mam przyjść za 3 tyg. Wtedy będzie coś więcej wiadomo. Wczesna ciąża, pobrana cytologia i trzeba czekać
Sylwcia35
Wyjedziesz, odpoczniesz, nabierzesz znów siły na starania. Będzie dobrze.Cześć dziewczyny melduje się po 4 dniach od zabiegu ... Fizycznie ok psychicznie mogłoby być lepiej. Poszperalam trochę w necie i wiem jakie badania mam zrobić do 6 tygodni po poronieniu potem mój mąż wyjeżdża na 3 miesiące w delegację więc mamy czas na to by spokojnie się przebadać i wyleczyc w razie czego potem wyjazd na Chorwację więc mam nadzieję że po tym wszystkim uda się nam znowu zobaczyć dwie kreski na teście no i że tym razem wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam was staraczki. A tak poza wszystkim to najgorsze jest dla mnie wyjście z domu czy wy też tak miałyście????
reklama
Podziel się: