reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Ja właśnie zrobiłam drugą betę, podobno wyniki wieczorem. Pielęgniarka wprost mi powiedziała, że jak ładnie przyrośnie to na tej powinnam zakończyć i czekać na wizytę. Chyba że w międzyczasie pojawi się mocniejsze plamienia lub niepokojące bóle. I mam nie panikować, jak będzie 62 zamiast tego 64 [emoji1787] Powiedziała, że to bardzo wczesna ciąża i jest różnie. No to czekam na wyniki i mam nadzieję, że już później tylko czekanie na pierwszą wizytę i zobaczenie bijącego serduszka [emoji16]

Ja pierwszą bete miałam 35,1 a drugą po 48h już 108 :D
Widziałam już mojego kropeczka na usg więc trzymam kciuki żeby u ciebie było podobnie :)

Udało się [emoji16][emoji16][emoji16]
Screenshot_20190124-170744.jpeg

Super [emoji16] Gratulacje [emoji4] Odpoczywaj teraz jak najwięcej bo za 9 miesięcy koniec sielanki [emoji1787][emoji6]
Koniec sielanki to będzie za ok 2 tygodnie jak zaczną się wymioty [emoji33] W obu poprzednich ciążach miałam takie masakryczne aż do 13 tygodnia. No i jaka sielanka? Przy dwójce bachorków? [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Chociaż w sumie boję się, że już jestem za stara na nieprzespane noce.

reklama
Udało się [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 936635
Gratulacje , jak dobrze rozumiem pierwsza była 64, a teraz 96 czy coś pogmatwałam.
Ja czekam na odpowiedź od fajnego ginekologa, może jakoś da radę wcisnąć mnie na dzisiaj popołudniu. Jak wieczorem będę cokolwiek wiedzieć dam znać.
Jeszcze raz gratki, spokoju, zdrówka i braku lub małych mdłości

Do góry