Trzymam mocno kciuki! Poczekaj moze do poniedziałku zrób betę- napewno wzrośnie i zapisuj się do lekarza. I nie stresuj sięNie ma jeszcze czego. Powtórzyłam betę po 48h i wynik 443. Przyrost nie osiągnął minimum 66%. A progesteron 11,1 przy normie 11-44. W poniedziałek zrobię betę jal spadnie lub wzrośnie za mało wiadomo, że lipa tylko wtedy nie wiem co dalej. Iść do ginekologa? Czy już w ten piątek piątek? Sama już nie wiem co robić? Nie napalałam się bardzo, bo pierwszy miesiąc starań, ale będzie szkoda
reklama
Anastka_92
Fanka BB :)
No do jasnej Anielki!!! Czy to jakieś fatum beta hcg?! Co się dzieje...Nie ma jeszcze czego. Powtórzyłam betę po 48h i wynik 443. Przyrost nie osiągnął minimum 66%. A progesteron 11,1 przy normie 11-44. W poniedziałek zrobię betę jal spadnie lub wzrośnie za mało wiadomo, że lipa tylko wtedy nie wiem co dalej. Iść do ginekologa? Czy już w ten piątek piątek? Sama już nie wiem co robić? Nie napalałam się bardzo, bo pierwszy miesiąc starań, ale będzie szkoda
Anastka_92
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja pier** rzeczywiście jakieś fatum. 10 lat temu nawet nie myślałam o becie, tylko jechałam na testach. Teraz to się boję dzisiejszego testowania. Z wtorku miałam 38,5 więc teraz powinno być min 64. Dobrze to liczę?No do jasnej Anielki!!! Czy to jakieś fatum beta hcg?! Co się dzieje...
Anastka_92
My sobie same krzywdę robimy tym sprawdzaniem przyrostow... Już się wkrecamy w ciążę... A potem się okazuje, że to biochemiczna.... Ja nie będę następnym razem sprawdzać przyrostow przed wizytą u ginekologa... Jak lekarz potwierdzi ciaze to dopiero sprawdzę przyrosty... Nie chcę znowu przechodzić przez stres...Ja pier** rzeczywiście jakieś fatum. 10 lat temu nawet nie myślałam o becie, tylko jechałam na testach. Teraz to się boję dzisiejszego testowania. Z wtorku miałam 38,5 więc teraz powinno być min 64. Dobrze to liczę?
@Asik2812 olej bete, idź do lekarza...
Dzwoniłam prywatnie i udało mi się wcisnąć na środę. Powiedziałam mu o co chodzi, zdziwił się że powtarzałam betę i stwierdził, ze kolejnej nie robić (chyba że mnie najdzie to w poniedziałek bo wie, że kobiety i tak chodzą). No to czekamy.....
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ale zdziwił się, bo to nic nie daje oprócz stresu? Czy dlaczego się zdziwił?Dzwoniłam prywatnie i udało mi się wcisnąć na środę. Powiedziałam mu o co chodzi, zdziwił się że powtarzałam betę i stwierdził, ze kolejnej nie robić (chyba że mnie najdzie to w poniedziałek bo wie, że kobiety i tak chodzą). No to czekamy.....
Anastka_92
Dowód na to, że my kobiety same się nakręcamy tą beta... A nie wiadomo, jak stres działa na wczesna ciążę... Bo chyba nikt tego nie zbadał jeszcze...Dzwoniłam prywatnie i udało mi się wcisnąć na środę. Powiedziałam mu o co chodzi, zdziwił się że powtarzałam betę i stwierdził, ze kolejnej nie robić (chyba że mnie najdzie to w poniedziałek bo wie, że kobiety i tak chodzą). No to czekamy.....
Ale zdziwił się, bo to nic nie daje oprócz stresu? Czy dlaczego się zdziwił?
Zdziwił się, że powtórzyłam. Skoro 5 testów wyszło z drugą jasną kreską, beta 310, brak bólu i plamienia bądź krwawień. Stwierdził dobrze nadgorliwość. I ze stresu sobie zafundowałam na własne życzenie. Powinnam poprzestać na jednej i zapisać sie na wizytę, i weź tu bądź mądry. Może jeszcze nie wszystko jest źle, zobaczymy
reklama
Anastka_92
Nie rób tej bety. Nakrecasz się sama. Uznaj, że jej nie było drugi raz i czekaj na wizytę...Zdziwił się, że powtórzyłam. Skoro 5 testów wyszło z drugą jasną kreską, beta 310, brak bólu i plamienia bądź krwawień. Stwierdził dobrze nadgorliwość. I ze stresu sobie zafundowałam na własne życzenie. Powinnam poprzestać na jednej i zapisać sie na wizytę, i weź tu bądź mądry. Może jeszcze nie wszystko jest źle, zobaczymy
Podziel się: