reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Gratulacje [emoji16]
Witam, więc tak po tych paru testach z jasną kreską bladziochą poszłam na betę i właśnie odczytuje wynik 310 . i jestem w takim szoku, że nie wiem czy już się cieszyć choć trochę mogę czy nie. Chce już wyjść z pracy, powiedzieć mężowi może już. Pustka w głowie jak nic.

reklama
Witam, więc tak po tych paru testach z jasną kreską bladziochą poszłam na betę i właśnie odczytuje wynik 310 . i jestem w takim szoku, że nie wiem czy już się cieszyć choć trochę mogę czy nie. Chce już wyjść z pracy, powiedzieć mężowi może już. Pustka w głowie jak nic.
Gratulacje [emoji4]

Gratuluje! Czułam, ze u Ciebie coś na rzeczy!
To które już ciężarówka wjeżdża nam na podkład? 4??

@Anastka89 przykro mi!
Dobra jest taka wieść, ze często zaraz po starcie łatwo jest zajść bo organizm ma hormony ciążowe, trzymam kciuki!

Gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173]

Hej dziewczyny melduje się z oddziału szpitalnego ponieważ właśnie się dowiedziałam że po raz drugi w ciągu pół roku czeka mnie zabieg czyszczenia macicy. Tym razem puste jajo ostatnio obumarła ciąża 9 tydzień.
I tak sobie myślę że coś tu jest nie tak bo skoro zdaza mi się to drugi raz pod rząd to musi być jakaś przyczyną czy któraś tak miała ??? Mam 9- letniego synka ciąża spokojna małe plamienia w 12 tc i tyle poza tym super. Co teraz jest nie tak że nie mogę donosić ....

Hej dziewczyny melduje się z oddziału szpitalnego ponieważ właśnie się dowiedziałam że po raz drugi w ciągu pół roku czeka mnie zabieg czyszczenia macicy. Tym razem puste jajo ostatnio obumarła ciąża 9 tydzień.
I tak sobie myślę że coś tu jest nie tak bo skoro zdaza mi się to drugi raz pod rząd to musi być jakaś przyczyną czy któraś tak miała ??? Mam 9- letniego synka ciąża spokojna małe plamienia w 12 tc i tyle poza tym super. Co teraz jest nie tak że nie mogę donosić ....
Hej przykro mi bardzo że Cię to spotkało. Przedwczoraj rozmawialam z moja dobra koleżanka ona dwa razy poronila i potem zaszła w 3 ciaze i ma z niej córkę choć od 27 tc musiała leżeć bo szyjka jej się skracala ale mała urodziła się prawie w terminie. Zapytaj lekarza co na ten temat myśli i pamietaj-organizm organizmowi nie równy.
Zdrówka życzę i siły

Gratuluję! ja jestem po pierwszej nieudanej inseminacji. Zazdraszczam Ci okropnie :) A ja musze próbować dalej

reklama
Gratuluję! ja jestem po pierwszej nieudanej inseminacji. Zazdraszczam Ci okropnie :) A ja musze próbować dalej

Nie ma jeszcze czego. Powtórzyłam betę po 48h i wynik 443. Przyrost nie osiągnął minimum 66%. A progesteron 11,1 przy normie 11-44. W poniedziałek zrobię betę jal spadnie lub wzrośnie za mało wiadomo, że lipa tylko wtedy nie wiem co dalej. Iść do ginekologa? Czy już w ten piątek piątek? Sama już nie wiem co robić? Nie napalałam się bardzo, bo pierwszy miesiąc starań, ale będzie szkoda

Do góry