reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Witam wszystkie nowo przybyłe. Ja jak zwykle rano nadrabiam wątki bo wieczorem padam.

Już niedługo :) chociaż dla mnie do 13 cała wieczność;) u mnie z kolei na odwrót nigdy mnie cycki nie bolały a teraz czuję - może nie taki ból jak w pierwszej ciąży, ale normalnie też nie jest. A posmak w buzi też może pozytywnie nastawiać - zdarza się metaliczny posmak na początku. Ile kobiet tyle objawów i w różnym natężeniu, a ile jeszcze sobie wkręcić można więc czekajmy w miarę spokojnie.... Wiem- sama nie wierzę w co piszę :p

@SalsaPL trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) koniecznie do nas zajrzyj i dajznac jak przegląd ;)

@OtoKasia ja do gina regularnie za to właśnie tarczyce zaniedbałam... 6 lat temu jak byłam w ciązy wykryli guzki, niby żadnbych leków brać nie muszę, ale jak w końcu po 5 się przeszłam to teraz moja endokrynolog zastanawia się nad wycięciem jednego płata i radzi żebym zaczekała z ciążą... Próbowałam ;) a później postanowiłam zdać się na los - będzie to jakoś będzie musiała mnie i w ciąży prowadzić, nie zajdę do zabiegu - to wtedy będę się starać po;)
U mnie mała zmiana jest ale tsh wysokie ponad 3 endo mówiła żeby zbić do jak najniższej żeby starać się o dziecko
Po przerwie 6miesievznej wróciłam do leków teraz będę bardziej stanowcza i systematyczna bez leczenia nie będzie skutków...tez starałam się zdać na los ale czekam już 4 rok i nic

reklama
Do góry