Asik1234
Fanka BB :)
Wejdź w ten link i zejdź w dół tam już jesteśmyRatunku!!! Nie umiem wejsc na forum prywatne buuuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wejdź w ten link i zejdź w dół tam już jesteśmyRatunku!!! Nie umiem wejsc na forum prywatne buuuj
U mnie mała zmiana jest ale tsh wysokie ponad 3 endo mówiła żeby zbić do jak najniższej żeby starać się o dzieckoWitam wszystkie nowo przybyłe. Ja jak zwykle rano nadrabiam wątki bo wieczorem padam.
Już niedługo chociaż dla mnie do 13 cała wieczność u mnie z kolei na odwrót nigdy mnie cycki nie bolały a teraz czuję - może nie taki ból jak w pierwszej ciąży, ale normalnie też nie jest. A posmak w buzi też może pozytywnie nastawiać - zdarza się metaliczny posmak na początku. Ile kobiet tyle objawów i w różnym natężeniu, a ile jeszcze sobie wkręcić można więc czekajmy w miarę spokojnie.... Wiem- sama nie wierzę w co piszę
@SalsaPL trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę koniecznie do nas zajrzyj i dajznac jak przegląd
@OtoKasia ja do gina regularnie za to właśnie tarczyce zaniedbałam... 6 lat temu jak byłam w ciązy wykryli guzki, niby żadnbych leków brać nie muszę, ale jak w końcu po 5 się przeszłam to teraz moja endokrynolog zastanawia się nad wycięciem jednego płata i radzi żebym zaczekała z ciążą... Próbowałam a później postanowiłam zdać się na los - będzie to jakoś będzie musiała mnie i w ciąży prowadzić, nie zajdę do zabiegu - to wtedy będę się starać po
Wejdź w link z e-mail tam BędzieRatunku!!! Nie umiem wejsc na forum prywatne buuuj
Musisz to otwirzyc w przeglądarce a nie w aplikacji. Zalogujesz sie na rzegladrce i pozniej bedziesz juz miala na aplikacjiDostalam link do forum przyciskam na to i dupa nic nie mam