reklama
Agu1531
Fanka BB :)
Ja też ograniczam z nią kontakt ale nie zawsze się da [emoji58]No nie którym to się naprawdę nudzi...Nie przejmuj się.. Moja to jest woglule z marsa nie używają soli cukru żadnych sztucznych przypraw, Nie jedzą większości tego co przeciętny człowiek spożywa nawet mydło swoje robi wiec chyba wam wystarczyza każdym razem co mój wraca od nich to jest głodny tysiąc chorób mu mama wymyśla i ciągle powtarza jaj to my nie zdrowo żyjemy..u nich lato ble kompot żadnych wód nic...zima jakieś herbaty z kosmosu a na święta matko dramat...barszcz z kiszonych buraków wszystko bez przypraw dosłownie ochyda.mój to wrócił taki głodny ze szok nic mówił że tam nie zjadł...nawet torta miała na chlebie razowym czy coś.bez kremu tylko jakieś wymyślone zdrowe coś ..ja tam z nimi kontakt nie mam i wcale nie jest mi przykro. Żadnych głupich komentarzy nie słyszę i żyje Mi się lepiej.
Śliczna profilówka [emoji7][emoji8]
Niutka43
DziękiUrocze skarpetki [emoji3][emoji106]
Agu1531
Zazdroszczę takiej tesciowej to ja się śmieje do mojego że przed spotkaniem z nią to ja muszę sobie jakis środek uspokajający zapodawać bo nerwy w strzpach a dupa u całej rodziny obrobiona niby próbuje to olewać ale nie zawsze się da.O matko po spotkanou z taka teściowa to człowiek chory się robi..... Moja mieszka z nami i żyje swoim życiem. Jest chora ale sama się sobą zajmuje tylko sprzątać po niej trzeba... Mam złota teściową[emoji23][emoji23][emoji23]
Asik1234
Rozumiem wszystko też zależy jak od początku było.ja już na początku miałam z nią wymianę zdań i od tamtego czasu nawet za sobą nie tęsknimy wiec to też inaczej.Ale dobrze że jeszcze udaje Ci się ją do pionu postawić bo nie które ze słyszenia to potrafią być uciążliwe..ja bym sobie nie dała No nie raz słyszę że laski się płaszcza przed takimi tesciami bo to tak nie można bo to jednak teście...ps...by musiało na mnie trafić...ja już bardzo młodo byłam zdana tylko na siebie i jakoś nigdy nie pozwalalam sobie z życiu grzebać i tym bardziej teściowa to może ewentualnie klamkę pocałować tak jej nie lubię.za mojego syna!Ale mniejsze z tymJa też ograniczam z nią kontakt ale nie zawsze się da [emoji58]
Niutka43
Gratulacje i wszystkiego najlepszego. My też w tym roku 12 rocznica ten rok jest Wasz musi się udać!A ja mam dziś 12 rocznicę ślubu [emoji6].
Potem idziemy na kolację
Ehhh a rok temu myślałam że do następnej rocznicy nam się uda .
Trochę mi przykro
Niutka43
Ja dziś jakiś ciężki dzień :/ rano odcięliśmy się na dobre od toksycznych znajomych... Oczywiście my jesteśmy winni i "gupi". Ech... Niby wiem że dobrze robię a mi z tym źle. Ale za chwilę będę czuła się zdrowsza... I spokojniejsza. Z przyjaciółmi zarezerwowaliśmy wakacje... Chyba podświadomie czuję, że do wakacji nie zajdę M. za to mnie zaskoczył i w tym tygodniu w wolnej chwili podjedzie na badania do laboratorium będziemy mieć jasność. Ja jutro rano lecę na badanie prolaktyny ze stymulacją. Zobaczymy...
Agu1531
Nie dre z nią kotów ale nie pozwalam sobie mną rządzić czy dyrygować podchodzę do niej z szacunkiem na który nie zasłużyła z mojej strony ale go ma ze względu na syna , nie wiem ile jej jeszcze zostało życia a nie chce żeby mnie nawiedzała po śmierci [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Rozumiem wszystko też zależy jak od początku było.ja już na początku miałam z nią wymianę zdań i od tamtego czasu nawet za sobą nie tęsknimy wiec to też inaczej.Ale dobrze że jeszcze udaje Ci się ją do pionu postawić bo nie które ze słyszenia to potrafią być uciążliwe..ja bym sobie nie dała No nie raz słyszę że laski się płaszcza przed takimi tesciami bo to tak nie można bo to jednak teście...ps...by musiało na mnie trafić...ja już bardzo młodo byłam zdana tylko na siebie i jakoś nigdy nie pozwalalam sobie z życiu grzebać i tym bardziej teściowa to może ewentualnie klamkę pocałować tak jej nie lubię.za mojego syna!Ale mniejsze z tym
Asik1234
Rozumiem doskonale ką też oczywiście dzień dobry itp ale żadnych rozmów.a Po śmierci napewno nie jednej nocy będę spać o świetleNie dre z nią kotów ale nie pozwalam sobie mną rządzić czy dyrygować podchodzę do niej z szacunkiem na który nie zasłużyła z mojej strony ale go ma ze względu na syna , nie wiem ile jej jeszcze zostało życia a nie chce żeby mnie nawiedzała po śmierci [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
Niutka43
Teściowe - już Wam kiedyś pisałam... Od 8 lat nie odzywa się do jedynego syna bo żonę wybrał nie po jej myśli. Znaczy w jej oczach manipulantka jestem i robię wodę z mózgu mężowi a jedynego wnuka nie uznaje w dupie ją mam tylko dziecka żal jak o babcię pyta (choć teraz już rzadko). No ale ma dwóch wspaniałych Dziadków którzy starają się uzupełniać braki.
Podziel się: