reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Dziewczyny a pytanie mam, czy ktoras z was bierze jeszcze witaminę b8 dodatkowo do kwasu foliowego?

reklama
Dziewczyny a pytanie mam, czy ktoras z was bierze jeszcze witaminę b8 dodatkowo do kwasu foliowego?
Ja biore ovarin lekarka mowila ze kwas foliowy wchłania sie tylko u czesci osob, warto go brac ale lepszy jest ovarin, symfolic. I tak tez biore. 1 op. Ovarinu i potem znow symfolic itd.

No właśnie może zamiast kwasu lepiej zacząć brać więcej witaminek bo czytam właśnie o samych dobrodziejstwach witaminy b8. Lepiej konsultowac z lekarzem czy można na własną rękę sobie zakupić?
Ja biore ovarin lekarka mowila ze kwas foliowy wchłania sie tylko u czesci osob, warto go brac ale lepszy jest ovarin, symfolic. I tak tez biore. 1 op. Ovarinu i potem znow symfolic itd.

No właśnie może zamiast kwasu lepiej zacząć brać więcej witaminek bo czytam właśnie o samych dobrodziejstwach witaminy b8. Lepiej konsultowac z lekarzem czy można na własną rękę sobie zakupić?
Jest bez recepty i jeden i drugi środek. Ovarin to 15mm tabletki i bierze sie 1x2 dziennie, a symfolic to saszetki bez smaku do rozpuszczenia. Zauwazylam ze wlosy zaczely mi rosnac dosc fajnie na glowie, skora sie poprawila i oholnie mniej choruje. Polecam

Niw trzeba konsultowac z lekarzem ale sa dosc drogie. Na doz.pl 45zl tabletki na miesiac kuracji, saszetki 20sxt tez okolo 40zl

Kurcze faktycznie drogo. Sam inozytol za 100 kapsułek kosztuje 20 zł. Kurcze... A bierzesz to razem z partnerem czy sama?
Niw trzeba konsultowac z lekarzem ale sa dosc drogie. Na doz.pl 45zl tabletki na miesiac kuracji, saszetki 20sxt tez okolo 40zl

Kurcze faktycznie drogo. Sam inozytol za 100 kapsułek kosztuje 20 zł. Kurcze... A bierzesz to razem z partnerem czy sama?
Sama, to jest raczej dla kobiet. (W sumie nie wiem?) Bardzo dobrze sie czuje po tym, przed @ jest dużo lepiej mniej objawow i nieco wyrównuje cykl. Ja biore z powodu owulacji i moge polecic. Do tego biore tez 1x dziennie cyklodynon okolo 30zl

Hej. Jestem początkującą staraczką.. A dokładniej to w zeszłym roku odstawiłam antykoncepcję, z narzeczonym nie zabezpieczalismy się wcale, ale dopiero teraz chcemy zacząć tak serio serio się starać

reklama
Do góry