reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Dziekujemy kochane za zyczonka:-)
agatka a no wlasnie jak tam po wizycie??jaki smakowity torcik;-)zapomnialam dodac piekne te kurczaczki:-)
zyta faktycznie tam lepsza pogoda niz tu:baffled:jak tam porzadki?
ano wlasnie zaginelaanika hop hop gdzie tY kochana??
u mnie ciezarne nie maja zadnego prawa do badan poza kolejka ja zawsze musialam swoje odczekac dziwne
:baffled:tylko przy badaniu cukru jedyny wyjatek,ze mnie przepuscili a le i tak ludzie sie burzyli

reklama
Kosmitka...moim zdaniem oni cos zle meirza tu dzieci....w PL dzieci srednio 8 mimo,ze indywidualna rzecz), ale srednio maja po 50-52-54-56-58cm dlugiosci a dzieci moich znajomych w It nigdy nie przkroczyly 50 cm... nawet moj Mateusz mial tylko 49cm..jakies takie krotkie wszystkie....chyba maja inna metopde mierzenia...bo pewnie w PL mialby jak nic 52cm na moje oko
Fiammi miala 47cm to chyba tutaj najmniejsza

images
JESTES W NIEBIE I TAM CI BEDZIE NAJLEPIEJ MOJ MALUSZKU........*****

reklama
czesc,...wlasnie znowu zatrzesla mi sie ziemia. w porownaiu z tymi ze stycznia to chyba bylo najsilniejsze ...wiadomo nie ma porownaia z tymiktore mialy miejsce u Kermitki

Do góry