reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

hej ja wróciłam z polowania na wyprzedaże duzo nie pochodziłam bo mi zaraz gorąco sie robi w sklepie i długo nie wytrzymam no ale w hause były fajne przeceny i kupiłam 3 fajne długie sweterki za 39.99 ;-) zaopatrzyłam się w bieliznę większego rozmiaru :baffled: bo nie miałam już co na cycki ubrać wszystkie moje staniki cisną niemiłosiernie i tak z rozmiaru 75B przeszłam na 80C a nawet jeden był dobry 80D !!!!! to do czerwca to chyba do G dobije :baffled: sweterki rozciagliwe to S/M są ok ;-) ale majtochy to już L:baffled: i wiecie co w tej przymierzalni to się przeraziłam jaka ja już gruuuuuba jestem !!!! :szok: miałam na sobie sukienkę która na wieszaku wygladała niesamowicie ale jak zobaczyłam ja na sobie to szybko ja ściągałam :dry: na sylwestra byłaby fajna ale jakieś 6 kilo temu :crazy:

MatkaEwa to widze zakupy u ciebie tez udane to będzie rodzinka panterek fajnie !!!:laugh2: czekamy na zdjęcia :tak:

Do góry