reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

witam dziewczynki

u nas po burzliwej nocy doszliśmy do porozumienia w sprawie imienia i wracamy do punktu wyjścia czyli to co było na początku albo Kamilka albo Alicja i zdecydujemy jak zobaczymy mała może któreś będzie bardziej pasowało mąż stwierdził że on i tak nic lepszego nie wymyśli a jakie byśmy nie dali to i tak na pewno będzie ładne :-) kurcze zawsze myslałam że dla dziewczynek jest tyle ładnych iminom aż do tej pory jak musimy stanąć przed tym trudnym wyborem hehh teraz znów mi się wydaje że dla chłopców jest dużo ładnych i na pewno byłby mniejszy problem :baffled: a mi podoba sie jeszcze Daria ładnie by pasowało do Dawida ale jest to dość ciężkie imię i nie znam żadnego zdrobnienia a do małego dzieciatka fajnie jest imię zdrabniać więc sie raczej na nie nie zdecyduje chyba że na drugie :tak:

co do sylwestra do idziemy na domówkę do mojej siostry ciotecznej tej co ma mi ciuszki dać będzie coś koło 10 osób tylko nie wiem czy to będzie az takie fajnie wszyscy sobie będą sączyć wódeczkę a ja co ... kierowca :/ no ale chociaż się pośmieję z pijanych hahah młody jedzie z nami to jest dusza towarzystwa i uwielbia imprezy hah a jak mu sie spać zachce to nieważne gdzie byle oko zamknąć ;-)juz od 2 lat czeka do północy i otwiera swojego dziecięcego szampana to w tym roku razem wzniesiemy toast jego szampanem heh;-)

bal przebierańców ale super no tylko faktycznie 5 strojów to nie lada wyzwanie ale teraz w ciucholandach jest tego pełno ja mam na osiedlu pod nosem 2 wielkie ciucholandy i czasem po drodze wstapie mojemu młodemu zawsze znajde cos fajnego bo na siebie to jakoś nie moge nic trafic

moje chłopaki pojechali dzisiaj na wieś do babci a ja mam prawie cały dzień dla siebie ide na miasto potem do koleżanki na ploty ;-)

Do góry