reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Jejku tyle się dzieje nie wiem komu co odpisac teraz :happy2:.

Ona - juz się o Ciebie martwilam , długo Cię nie było. A plamienia minęły ??? U mnie już poszły precz ( odpukać ) od dwóch tygodni . Więc chyba miałaś rację :tak:. Ja dziś poczułam trzy razy takie ruchy jakie opisuje natis :

Co do kopniaczków... kurcze nie wiem co Ci odpisać. Ja bardziej czułam na początku takie 'obracanie się'. Jakby dzidziuś przy samej ściance brzucha fikołka robił.I to poczułam w pozycji siedzącej . Może to początek ??? No bo cóż innego ???:-)

Agu -gratuluje zaręczyn . no i super , że z dzidzią wszystko ok !!!!

Emilia - mój gin zapowiedział skierowanie na te badania . Dostane je na kolejnej wizycie za tydzień . Kiedyś robiłam Hiv ale chyba już za dawno . Zapytam. Kurde drogie te badania. Za toxo też trzeba bulić. A też mi powiedział , że skoro nie przechodziłam to trzeba bedzie powtórzyć pod koniec ciąży .

Natis, Smile - przyszły tydzień :tak:. Trzymam kciuki Natis żebyś dostała przepustkę&&&&.

Oczywiście za wszystkie wizytujące jutro już dziś zmówię paciorek i trzymam kciuki.

Do góry