reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Xez witam cieplutko! Naprawde jestes dzielna kobietka, podziwiac i klaniac sie.  Rodzina zastepcza to cos cudowneo. Tez czesyo mysle o tym by zalozyc taku dom ale jiestety jak na razie brak mi odwagi bo to duze wyzeczenie i tym bardziej Cie podziwiam !

Co do badan po szxzepieniu na rozyczke to nie wiem po przebytej chorobie to faktycznie nie trzeba robic.

Natis Tobie chcialam powiedziec, ze na kolejna randke  z Korba to razem z lozkiem Cie wezme !!

Dzis tez strasznie nawymyslalam i nakrzyczalam mojemu S tak bez powodu , chyba przez godzine a on dzielnie to przyja na klate ze stwierdzeniem ze mam zly dzien i tylko spytal sie co ma przyniesc na obiad i mimo ze w kuchni zle sie czuje to w nagrode za moje nerwy pomogl mi zrobic jedzonko..... Sama tym wszystkim bylam zdziwiona :-)

Zmykam chyba juz spac dobranoc kochane !

Do góry