reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Marcelina wolalabym te 2 tyg niz 3,5 ktore mi zostaje :p Ja dopiero za 5 dni zaczynam staranka... Niewiem co z tego wyjdzie... Nie chce za bardzo sie rozczarowac , dlatego za bardzo sie nie nastawiam :p

reklama
też się staram nie nastawiać choć jest trudno - chociażby nie wytrzymałam i odezwałam się tutaj, mam też jedną dolegliwość już, ale gdzie po dwóch dniach ?! :-D:-D no nic... nie będę się na razie za dużo odzywać, żeby za 2 tyg nie czuć się idiotycznie:cool2:

Marcelina nie przejmuj sie :) Jest tu pare dziewczyn, ktore udzielaly sie aktywnie na majowych mamuskach miedzy innymi ja, no ale ja to inny przypadek bo wczoraj poronilam, i tylko dlatego nie bede majowa ... I juz udzielaja sie tutaj mimo, ze nie ma potwierdzenia, a ja np. dopiero bede sie starala.

mamolinka to kuruj się Kochana, witamina C, herbatka malinowa i łóżeczko :)
mama wikusi gratuluję serdecznie i trzymam kciuki za udaną wizytę, serducho powinno już wtedy bić.
A co do bliźniaków to już na to nie masz wpływu- okaże się 10.10 :-D
Marcelinaa nie ma się co denerwować- dobrze będzie, teraz tylko relaksik i czekamy :-)

Niby tak, ale będe zła na siebie że się napaliłam jak koń na suchary a guzik z tego wyszedł ;)
Mnie pieką sutki tak jak w poprzedniej ciąży, ale gdzie już teraz ;)

mamolinka90 przykro mi

Monia mnie jak wczoraj zaczelo lapac to tylko chodzilam mleko gotowalam z mmiodem,maselkiem i czosnkiem :D Moj eM to sie smial, ze nie chcial by miec takiego przeciwnika jak ja walecznego :D

Marcelina dziekuje, niby mowi sie , ze widocznie dzidzius musial bys slaby i chory, a ja z jednej strony sie ciesze, ze stalo sie to teraz niz mialabym zobaczyc jego serduszko i np. dopiero w 12 lub 13 tyg. dowiedziec sie, ze jest chore i musze isc na zabieg...Polozna dodala mi otuchy, ze to bylo jak biochemiczne poronienie czy jakos tak sie nazywa, bardzo wczesne i nawet nie musze czekac tych 3 miesiecy tylko odrazu moge zaczac sie starac i mam bardzo duze szanse na kolejna ciaze i na donoszenie jej... Jednak staram sie za bardzo nie nastawiac... Ostatnim razem swirowalam robilam test za testem i wychodzil negatywny nawet w dzien spodziewanej @ ... Jedynie co dawalo mi do myslenia, byly zyly na piersiach ( bo je akurat tez mialam przy pierwszej ciazy) i dopiero chyba z 2 dni przed spodziewana @ zaczely bolec mnie piersi... Jak @ mi sie spozniala to nawet nie myslalam, ze to ciaza bo bolalo mnie podbrzusze i krzyz i dopiero jak umowilam sie pare dni pozniej do lekarza okazalo sie , ze to jednak ciaza.. Niestety dlugo sie nia nie ciszylam , tylko tydzien... Ale kolejny dzien , kolejne szanse trzeba korzystac i dazyc do celu

marcielina ja już w 18dc miałam pierwsze objawy :szok: przez trzy dni czyli do 20dc bolał mnie brzuch okresowo, czyli 4-5 dni po staraniach już maluch się rozgościł. A wiem że na 100% 14dc miałam owulke. Piszcie tu dziewczyny piszcie, bo z kim ja będę gadała?? Jak na razie jestem sama i z niecierpliwością czekam na inne dziewczyny

mamolinka90 racja .. nie wolno się poddawać.

mama wikusi2010 ja też jestem pewna bo kupiłam testy owu, więc w czasie na pewno wszystko miało miejsce, pytanie czy skutecznie bo w czerwcu wyszło, że robią mi się policystycznie jajniki i te moje okresy to raz co 28.. a raz co 45..
3.10 mam termin @ i zobaczymy, do tego czasu pewno zniosę jajko ;-)

reklama
Do góry