reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kobietki mam pytanie: Czy prywatka firma, wypłaca jakąś kasę za urodzenie dziecka ojcu???
Tak mnie naszło na przemyślenia...;)

Wstawiłam zupę i nic poza tym :no: Muszę rozpakować i zapakować zmywarkę, odkurzyć a tak mi się nie chce...:baffled:

reklama
witam i ja porannie!
Damianek juz w szkole-gonił az się kurzyło bo uwielbia do niej chodzic,ale za to do Dawida coś sie przywlekło prawie całą noc męczył go kaszel i okropny katar,a teraz nawet śniadania nie chce:-(-tylko pić.Oj z tymi wirusami,ledwie trzy tygodnie spokoju i znów cos się przypałętało-normalnie niewyrabiam.:zawstydzona/y:

Witam się z kawą i spadam się zbierać, dzisiaj bieganie po ''mieście'' mnie czeka.
Cały dzień pewnie mnie nie będzie więc nie piszcie za dużo :p
Jutro rano na badania... mocz i morfologia... I do internisty niech coś w tej książeczce wypisze :)
Miłego dnia i zdrowia

przyłączam się do prośmy mamy wikusi :) Tosia do przedszkola zawieziona, jak wracałam to się zakopałam w zaspie :/ ale jakoś dałam radę wyjechać. U nas w Krakowie klęska żywiołowa z tym śniegiem :p Już wczoraj jak wracaliśmy to było wszędzie strasznie biało i ciągle sypało. Ale dziś widziałam, że temp na plusie więc pewnie beznadziejnie będzie to wszystko spływało i będzie ciapa :/ Tosia dzisiaj wystrojona :D Dostała sukienkę od chrzestnego, taką ciemnoszarą w złote grochy :D z halką, falbanką u dołu :D taka mega elegancka i super po prostu :D Do tego uczesałam dwa francuzy związałam złotymi gumkami :D do jej roli w sam raz - mówi wierszyk o złotej rybce :p Jutro w wolnej chwili wstawię fotkę z przedstawienia :] Heh i tak wczoraj stwierdziłam do Lukasza, że jak ja wytrzymam bez tych sukieneczek i czesania warkoczyków :p Dobrze, że ta Tosia jest :p Ehhh Gołąbie mi usiadły na filarku na balkonie i zaloty sobie robią :p cudny widok :D
Dobra ja zmykam. Dziś intensywny dzień, muszę łóżka złożyć, pomyć naczynia, przygotować na zupkę, i jechać po rodziców na dworzec :p Mam nadzieję, że przebrnę jakoś przez ten zaśnieżony Kraków. A po przedszkolu jeszcze basen. Pewnie znowu wrócę padnięta. Miłego dnia kobietki !!
A i Palindromea - udanego oglądania :)

Ostatnia edycja:
witam po dłuższej, wyjazdowej przerwie. Zrobiliśmy sobie małe wakacje rodzinne :) Było bardzo fajnie, poodwiedzaliśmy rodzinę męża, z którą widzimy się raz na rok, w związku z odległością. Mały był bardzo dzielny i w porównaniu z wyjazdem majowym, teraz cudownie przeżył 6 godzin w samochodzie. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i zdrówko dopisuje :) Pozdrawiam serdecznie

Dzika bez ja marze ze podciagne obie statystyki i u mnie bedzie parka. Czekamy do 16.01 może wtedy lekarz nam powie.

Witam bladym świtem! :-) Ja znowu wracam na tryb problemów ze spaniem. Zasnąć udało mi się nawet bez problemu. Potem obudziłam się pare minut przed 3 i przewracalam się z boku na bok aż do 6.20 kiedy to mój luby się ewakuowal. Słyszałam jak się krząta po domu i wychodzi czyli niespalam aż do 7 i dopiero wtedy załapałam sen. Jak się obudziłam to bolał mnie brzuch aż się bałam przekręcić. I teraz dalej mnie boli i dlatego prze sobie w wyrku jeszcze. Musze iść coś zjeść. Ostatnio mam fazę na jogurty.

Dzien dobry
Krzyś w przedszkolu, dzisiaj poatygowałam sie sama, za co dostałam wielki opiernicz od małżonka.
Podniosl mi cisnienie, bo czym sie rózni wyjscie do sklepu po wedline i chleb od zaprowadzenia dziecka do przedszkola?
Faceci sa dziwni... nieprawdaż?

Palin trzymam kciuki zeby mieszkanko sie spodobało a przede wszystkim cena była przystępna.

Korba my też dom mamy, niby duży, ale miejsca wciaża na cos brakuje, wiec wiem co to znaczy :)

Maluch zapewne bedzie dzielił sypialnie z nami, potem trzeba będzie przeniesc gabinet Irka na parter i zrobić pokoik dla szkraba koło pokoju Krzysia. Albo jakos tak... Jedno jest pewne, dzieciaki będą okupowac piętro.
Pokoje gościnne zostać musza tak jak są, bo czesto mamy gości, z reszta bardzo lubimy ich mieć.

Dzisiaj mi niedobrze.
Pijecie kawe? Ja odstawiłam wszystko co szkodliwe, ale mała czarna z rana jest poprostu konieczna, bo nie umiem funkcjonowac bez tego.
lekarzowi sie przyznałam, nie zganił mnie, ale powiedział, zebym tylko na jednej poprzestała.

reklama
Xez, Kiedyś mieszkaliśmy w bloku, i się jakoś mieściliśmy , a teraz??? Dom w prawdzie nie duży, duży garaż , strych, a ja ciągle nie mam miejsca. Zastanawiam się czasami jak by przyszło się nam przeprowadzać do bloku , za nic byśmy się nie zmieścili ;-)

Ja kawkę piję od początku ciąży , rano ( koniecznie) i po obiedzie, nie pijam mocnej kawki bo Nescafe Creme, to lekka rozpuszczalna kawka--polecam pyszna;-)

Do góry