reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

tusia- nie przejmuj sie tym ja przy pierwszej ciązy czułam coś koło 21 to normalne, wcześniej to się troche oszukiwałam a jak pewnej nocy poczułam kopniaczka to wiedziałam że to to a nie żadna niestrawność, masz jeszcze czas

Czuje się już lepiej, ale choróbsko trzyma dalej, zwłaszcza mojego męża, no ale wiadomo faceci są słabsi:-)

reklama
dziewczyny, a jak sobie radziłyście z katarem? bo teraz taki sezon infekcji, ja już mam serdecznie dość, cały nos zatkany. mam sól morską, ale w ogóle nie pomaga, tylko rozrzedza

natis wczoraj mój pojechał do m1 i znalazł kuchenkę nawet mi się podoba i o dziwo na necie ta sam ciut drożej.
nie jest jakaś powalająca ale mi się podoba mamy ograniczenie w szerokości musi to być 50

o taka mastercook kge 3416 zn plus

http://**********/mastercook-kge-3416-zn-plus-4.html

tylko się zastanawiam czy musimy wołać fachowca czy może to zrobić mój tzn on się pali by to samemu zrobić tylko ja mam obawy, a po 2 mieszkamy w bloku .... chyba mojej myśli dokańczać nie muszę

nas bardziej rozłożyło mały już śpi a ja idę myć gary

Hej
Wlasnie wrocilam od lek.mam antybiotyk. Co ja wczoraj przezywalam z tym kaszlem:( Co chwila myslalam ze cos Peknie i poleci mi krew. Caly dzień w sypialni lezalam, balsam się zejść na kanapę. 2 stycznia IDE do poloznej, w sumie to tylko mocz z bada ale chociaż poslucha czy serce bije. Podobnie jak większość z was tez juz chce czerwiec albo chociaż 28 tydzień!!!

czesc babeczki;)
zycze duzo zdrowka chorowitkom!!!
ja odpukac wyzdrowialam, kubus tez;)
ale mialam taki katar, ze spalam na siedzaco, a 2 noce były takie, ze budzilam sie co kilka minut, masakra! stosowalam wode morska, amol na czoło i kilka kropel olbas na poduszke,

a teraz profilaktycznie bierzemy z synkiem wit C, tran i wyciag z bzu czarnego i oby infekcje trzymaly sie od nas z daleka, az sie boje, bo po nowy roku idziemy do przedszkola eh
zdrowiejcie!!!!!!!!!!!!!!!!

no niestety... wynik jest zły.. mam duże ryzyko urodzenia dziecka z zespołem Edwardsa...... zespół downa ryzyko niskie, a edwardsa wysokie..:-( zalecają amniopunkcję.. muszę zdecydować do jutra do południa..

Mam to samo :( Ryzyko 1:441 po teście PAPPA. 9 stycznia mam amniopunkcję. Niewiedza mnie zabije, więc się zdecydowałam.. Choć cholernie się boję:( 2 stycznia wracam do pracy, pozamykać rok 2012. Po amniopunkcji mam lezeć conajmniej 10 dni i nie ruszać się, nawet nie przeciągać. Trzymajcie kciuki. Na wyniki czeka się 3 tygodnie.. to będą najdłuższe 21 dni w moim życiu... Może to głupie, ale nie tracę nadziei, że w czerwcu moja rodzinka powiększy się...

INES trzymaj się cieplutko:*

madzia 128 , inez , trzymam kcuki żeby wszystko było dobrze . u mnie ryzyko po pappa się obniżyło więc nie muszę robić amnio , ale zdaję sobie sprawę jak się stresujecie i jak wyczerpujące jest czekanie na wyniki - powodzenia dziewczyny.

cześć czerwcówki , podczytuje w wolnych chwilach ale czasu mało na udzielanie się ...
u mnie tp 12.06.2013 , jak każda z Was z niecierpliwością czekam do kolejnej wizyty
jeśli mogę to chętnie dołączę do wątku :)

reklama
Madzia , Ines trzymam kciuki za bezpieczne amniopunkcje i dobre wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&. Madzia myślałam , ze amnio proponują dopiero gdy jest poniżej 1 : 300 ?
Wróciłam z polowania . Wykupiłam wszystkie szmatki w panterkę i tygrysie wzorki :-p. Piorą się a potem będę kombinować - przerabiać , przeszywać , tworzyć.....

Do góry