reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

hej nie uwierzycie Daria jeszcze śpi od .... 12.30 :szok::szok: 4,5 h :szok:chyba po tym jak wczoraj pisałam że mało śpi w dzień :-D
w tym czasie była kuzynka ja pojechałam po zakupy potem piłyśmy kawkę robiłam obiad i zrobiłam 30 słoików pikli w zalewie musztardowej teraz na bb a ona jeszcze śpi :sorry2::sorry2:

Bona jak tam dojechałaś :-D o tak śmieszna jest Daria bo tym paluszkiem tak wymahuje i mówi niu niu :-) ona nawet innym dzieciom robi niu niu jak są nie grzeczne na placu zabaw :-D jedna dziewczynka dziś krzyczała bo uparcie chciałą do wody wejśc a była z szmacianych butkach to Daria jej pokazuje ciiii żeby była cicho i niu niu mina mamy tej dziewczynki bezcenna ogolnie dumna jestem bo moge powiedzieć że sama już się naje nie musze jej karmić dostaje miseczkę łyżeczkę i sama pieknie wszystko zje takie kopiaste łyżki nabiera i sama więcej zje niż ja bym ją karmiła i nawet za dużo nie pobrudzi :tak:

gosia heheh to Ci niespodziankę zrobił Tymuś :-D

oo wstała bo słysze że zabawki poszły w ruch .. alez sie wyspała :-D

reklama
U nas pierwszy raz podwyzszona temp. Stresik jest do ilu dojdzie i od czego jest.

Dziewczyny jak dojdzie do 38 to dam jej cos na zbicie,np.ibuprom,ale jak nie zadziala to po jakim czasie moge dac paracetamol?

Do tego zauwazylam,ze ma pepek w srodku czerwony i nie wiem od kiedy,czy to laczyc ze soba...

Mikoto milo ze pytasz :) dalej fatalnie .. jakas handre mam i tyle :( jedyne to, ze okazalo sie, ze m odkladal pieniadze na wakacje i nic mi o tym nie mowil! I pojedziemy na 3 dni w gory lub nad morze. Raczej w gory bo z takim sadlem to nie wskocze w stroj. Fifi spi, a ja sie ide zaraz zrelaksowac. Dzisiaj znalazlam 9 zeba prawa gorna 4. Juz dosyc duza wiec wczesniej musiala wyjsc.

Terii u nas byla burza wiec gwiazd widac nie bylo :D

Kingusia to masz fajne lumpki .. u nas nie ma co szukac :(

Aaa może nadrobie po prysznicu i kolacji.
Nie wiem bo kupilam sobie ksiazke i chyba ja zaczne czytac :)

Teri, Mikotku- dojechałam :-D:-D:-D

Emka- z tego co wiem, to ibuprofen i paracetamol możesz podawać na zmianę nawet co dwie godziny. To pewnie kolejny objaw ząbków...

Ankaka- ale Ci mąż niespodziankę zrobił!! :szok: Mój nie jest nawet rozeznany w naszych finansach, a co dopiero odłożenie jakichś pieniędzy :baffled:

Teri- Daria już jest taka "dorosła" :-) Pięknie Ją nauczyłaś!

Mikotku- fajnie, że miło spędziłyście popołudnie!

Gosiak- M nie jest profesjonalistą, ale od ładnych kilku lat pasjonuje się fotografią, jest samoukiem. 4 lata temu kupiliśmy półprofesjonalny aparat i się zaczęło... A to kolejne obiektywy, lampy, blendy, tła... :baffled: Na razie jest to bezzwrotna inwestycja niestety...
Ale Cię Tymuś załatwił z kupą :-D:-D:-D Niestety każda z nas będzie musiała ponieść podobne ofiary :-D

Michaś śpi od pół godziny, spędziliśmy we dwójkę cudowne popołudnie! Byliśmy na długim spacerze i, o dziwo, Misio pozwolił wsadzić się do wózka!!! Odkąd nauczył się chodzić, unikał wózka jak ognia, a dziś taka miła niespodzianka :-) W domu powygłupialiśmy się na łóżku, było naprawdę superrrrrrrrr!!!! Aż żal jutro jechać na wesele :baffled: Podłogi umyte, kurze starte, kwiaty podlane, parapety umyte, łazienka też, kuchnia ogarnięta, zabawki posprzątaliśmy z Michasiem, pranie schnie na suszarce, więc mam chwilę wieczoru dla siebie. Zaraz wróci M, bo dziś cały dzień poza domem. Może jakiegoś winka się napijemy? ;-) W weekend chyba tu nie zajrzę, dlatego już teraz życzę Wam udanego długiego weekendu!!!!!!!!!!!!

Malina takie "kumulacje " zębow,skoków, odczynow poszczepiennych etc. Zdarzają się. Daj znać jak sytuacja.

Teri ale Daria złapała melodię na spanie, wow! :-o :-D ciekawe o.której pójdzie spac na noc. Jesteś Mistrzynią wekow! TY i Wisienka :-D wspaniale, że Daria juz sama je. Jest Niesamowita!

Emka tak jak Ci pisalam na.priv :-*

Ankaka.piękny gest ze strony meza :-D sadlo, jak pokazuje historia, to.pojęcie subiektywne, także pewnie jesteś zbyt wobec siebie krytyczna.jaka książkę kupiłaś?

Bona wspaniałe popołudnie za Wami! :-D jesteś torpeda! Tyle porobilas! Jak.zwykle perfekcyjna :-* ja.z.kolei.nie zrobilam nic :-/ Zosia usnie i.lecę z tematem :-/ rozpogodzilo się ok. 18 i jeszcze ruszylysmy w teren ;-) potem biegiem kapanie i cala reszta.

reklama
DObry wieczor :tak:

EMil popoludniu zabral Tymka na spacer wiec mialam chwilke błogiej ciszy, ktorej tak mi brakowalo caly dzien :tak:

Terii -alez Daria pospala WOW. Ja to po 2 godzinach wchodzialbym co chwila i patrzyla czy spi czy co jest grane :-p

emka - z goraczka nie pomoge :zawstydzona/y:u nas bylo raz 38,5 dalam paracetamolu i do rana sladu po goraczce nie bylo. Byl to jednorazowy incydent i oby u Was tez tak bylo :tak:

Bona
- no to tak jak moj, tylko EMil od paru dobrych lat cyka, ale od jakiegos pol roku chce robic to bardziej profesjonalnie, tzn. sesje na weekendy, bo z pracy nie ma zamairu rezygnowac ;-) ooo tak kupka dala czadu dzis :-pwzajmenie milego weekednu :-D

Dziewczyny !!! przestancie sprzatac wreszcie :-p

Do góry