reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

aga jak tam u ciebie wspólne mieszkanie z bratową?
Hmm niby nie jest źle, ale myślałam, ze będzie fajnie czasami się kawy z kimś napić i wyjść na spacer, ale chyba się myliłam, bo minął miesiąc i nic z tego...... dobra narzekać nie będę <przynajmniej tu> :D

Kasiek to uważaj na siebie!! Kurcze no i kiedy my się spotkamy?? :(

Asik i jak tam Twoja 8latka cieszy się na powrót do szkoły? :)

Sunshine mam nadzieje, ze taka sytuacja już się więcej u Was nie powtórzy!!

reklama
Aga już się doczekać nie może, od tygodnia o niczym innym nie gada.. ciekawe na jak długo zapału starczy. Szkoda, że bratowa taka mało towarzyska :/

Polaa wlasnie tak rozpinane pizamki:)

Aylin pewnie proboj. Moja szaleje z dwoma rowiesniczkami na dworze wiec jak w zlobku:)

Aga wpadniecie do mnie w tygodniu??? Najlepiej jak bedzie pogoda to dzieci poszaleją na ogrodzie:)

Alijenka pasuje ci zeby wpasc do mnie?

Wlasnie sasiadki wybily mi nianie z glowy. Obiecaly rano do tej drzemki wpadac aby Pola wyszalala sie z ich laskami (2lata i 2,5l). Wiec miodzio, mloda happy np.po dzisiejszym dniu zjadla pol miski zupy po czym cale pol kotleta z dwoma ziemniakami-to wyczyn!:)

Dziewczyny zrobiłam to!!!! Sama!!! Jestem z siebie dumna a Pe jak wrócił z pracy to kopara mu opadła i w nagrodę zrobi mi super drinka ( samouczek barman ;-))

Dzisiaj tapetę sama położyłam i pomalowal am belkę na biało i czarne haczyki.
Na weekendzie malowalam ścianę na czarno i stołek.

Remontu koniec juz widać :-D

Kasiek łożysko ma jeszcze czas najważniejsze żebyś odpoczywala i będzie dobrze! Super że koleżanki pomogą!!

Załączniki

• 1409336366686.jpg
    1409336366686.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 1409336377219.jpg
    1409336377219.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 1409336396823.jpg
    1409336396823.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 41
hej Kobiałki

Przeleciałam tylko po łebka co pisałyście i nie doczytam więcej

kasiek odpoczywaj i oszczędzaj się, a z dojazdem do Ciebie spoko tylko nie dam rady w tym tygodniu bo mój K ma nadal niby urlop ale zobaczymy jak się to skończy. Ale na następny weekend hmmmmmmm czemu nie

młodak jakbyśmy byli na wyjeździe z K to by nigdzie nie pojechał bo nawet nie miał by czym :-D:-D:-D:-D, chyba że byśmy lawetą do Was przyjechali to może na GPS coś by go złapało :-):-):-):-)

Sunshine ufffffffffffffffff najważniejsze że diagnoza postawiona teraz tylko dietka i lekkie wypróżnianie :-)

kasiek fajny ten plac zabaw :-):-) u nas nadal K twierdzi ze to niepotrzebne

asik u Was nie ma grzybów ????????????????????? normalnie nie mogę uwierzyć w to !!!!!!!!!!!! przecież zawsze w wasze rejony jeździ się na grzyby

i reszty nie pamiętam :-:)-:)-:)-(

Witam z łóżka. Jak dawno tak nie miałam że o tej porze już leżałam. Ale narkoza zrobiła swoje. Padam po prostu.

Sunshine ślicznie to wygląda. Zdolna bestia z Ciebie. Mój chłop pomocy potrzebował do połowy takiej ściany jak u Ciebie. I tapeta bez pasowania. Oj muszę mu to pokazać. Niech się wstydzi.

Alijenka to kiedy przyjezdzacie?

Sunshine ślicznie, możesz być z siebie dumna!!!

Aylienka daj znac kiedy Ci pasuje, a ja się dostosuję :)

Kasiek chętnie :)

Mamuśka mi niespodziankę zrobiła i przywiozła 2kg malin, dwie wielkie cukinie, 5kg papryki i uwagaaaaaaaaa 25kg pomidorów :D i to niby ja mam wszystko przerobić, bo ona jutro jedzie na grzyby.

reklama
hmmmmmmmmm pierwsza ???!!!!!!

moja dziś zrobiła pobudkę o 6 ojjj dawno tak wcześnie nie wstała, w sumie to tatuś zrobił tą pobudkę bo miał o 5 rano wyjechać z sąsiadem do Gorzowa i zaspało mu się troszkę :-D:-D:-D:-D także zapewne dziś będziemy miały popołudniową drzemkę i zaś będzie później walka do 23 :-(

Aga hahaha to Ci mama niespodziankę zrobiła !!!!!!!!!!! Ja zrobiłam tylko 25 słoików ogórków i więcej nic nie robię :-p

młodak a my się zmówimy na jakiś weekend tylko muszę się dogadać z K

Do góry