reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Wlasnie dzwonila ciocia, przekazala mi sluchawke i rozmawialam z lekarzem, powiedzial to co inny lekarz w PL ze to wypadanie sluzowki co moze byc zaczatkiem hemoroidow! Musze pilnowac aby sie nie napinala i zeby kupki wychodzily same. Powiedzial, ze najlepszy bedzie ten lek Kasiek co Ty bierzesz Lactulosum bo jest slodki i Perla na pewno bedzie pic! do tego podmywac ja woda albo specjalnym plynem zeby nie zaburzyc ph. Powinno samo sie unormowac i wyciszyc. Operacyjnie raczej sie tego nie robi tylko poprzez diete. Uffff jestem troszke spokojniejsza, poczekam jeszcze na wizyte tu w UK i zobaczymy co tu pwiedza.

Kasiek &&&&&& bedzie dobrze!!!

reklama
Hej,

kasiek trzymam kciuki.

Sunshine widzisz, wszystko będzie dobrze :) nie zamartwiaj się już tak.

no i Kuba poszedł pierwszy dzień do szkoły. Ja teraz tylko myśle jak On tam, byle do 15 :-) Wojtek chodzi po domu, zagląda do pokoju Kuby i mówi "nie ma Kuby, jest szkoły".

Sunshine będzie dobrze, zobaczysz!

Alijenka zazdroszczę tyle grzybów, u nas trzeba się sporo nałazić, żeby cokolwiwk znaleść. I to nie tak, że nie chcę jechać tylko wiem, że wrócimy późno w niedzielę a w pon O. do szkoły

Andzia kciuki za p-le

Kasiek a czemu nie chcesz dać Poli do żłobka? Daj znać po wizycie, trzymam kciuki

Młodak przyzwyczaisz się do tego koloru

Polaa hehe widzę, że przeżywasz tak samo jak ja. Zobaczysz, że Kuba przyjdzie zadowolony

nic ciekawego się nie dzieje...chyba się do koleżanki wybiorę bo tak nudno jakoś w domu

Asik przezywam, przezywam. Za cicho w domu teraz zdecydowanie, Wojtek i mój śpią no a Kuby nie ma a ja zamiast leżeć to się tak denerwuje i oczywiście sprzątam zeby czas przeleciał. Jutro już będę spokojniejsza pewnie i cieszyła się trzema godzinami które mam tylko dla siebie (od 12 do 15 Wojtek śpi)

polaa też przeżywałabym:D

asik bo nie chce żeby mi choroby przynosiła jak ja w ciąży;) Teraz M koleżanka z pracy siedziała 4 dni z dzieckiem w szpitalu pod kroplówką, bo jakiegoś wirusa złapało. Poza tym i tak byłoby to do stycznia bo jak urodzę to nie wyobrażam sobie być z bobasem w domu a drugie gdzieś oddać;) Jakoś tak ciężko będzie mi się z nią rozłączyć jak za rok pójdzie do normalnego przedszkola:p

sunshine
jest na prawdę słodziutki więc będzie piła;) A P jak łapała rok temu zapalenia pęcherza to miałam ją podmywać tylko i wyłącznie mydłem szarym lub samą wodą i kontynuuje to do dziś, więc polecam;)

I plac;)
20140824_181705.jpg20140824_181816.jpg

Załączniki

• 20140824_181705.jpg
    20140824_181705.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 20140824_181816.jpg
    20140824_181816.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Z gory przepraszam ale z tel.nie moge nic dodac do powyzszego posta.

Chlop pozostal chlopem:) Niestety lozysko nawet nie drgnelo:/ Jest 1cm od ujscia szyjki wciaz przodujące. Jeszcze mam szanse na zmiane ale lekarz jest ostrozy w tym sondazu. Dalej oszczedny tryb i tabsy. A siorka idzie do szkoly - musze dac ogloszenie ws.niani rano na 4godz. zeby mloda sie wyszalala bo potem idzie na drzemke, obiad, zabawa ze mna i M przejmie po pracy. Ach...

Kasiek ja z tego samego powodu wlasnie ze zlobka zrezygnowalam, balam sie se choroby bedzie przynosil i mi maluszka zarazi. To nieuniknione jest
Te pizamy ja sprawdze jutro ale mam chyba dla jaska 86/92 i wyrosl z niej a on w 86 sie czesto jeszcze miesci ogolnie. Raczej sa mniejsze niz wieksze

Z kasienka sie widzialam dzis matko te nasze dzieci to tak szybko rosna!!!

Katrina ja chyba ostatnio nie wysłałam zdjęcia, o które prosiłaś, sorry.
zdobilam fotkę ale skleroza nie boli ;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 35
A gdzie Wy się podziewacie?

Oliśkę wczoraj wieczorem ząbek zaczął boleć, dałam p/bólowy i przeszło. Dziś już nie boli ale umówiłam ją do dentysty dopiero na wtorek bo wcześniej miejsc nie było

Polaa i jak Kuba po pierwszym dniu w szkole, zadowolony?

Kasiek no tak, ciągle coś by przynosiła ze żłobka. Też chcę dać młodego za rok do p-la

reklama
Kasiek - a ja młodą daje teraz do złobka. Zawsze to kilka gozin wyszaleje sie z rówieśnikami. A co do chorowania - rózne dzieci róznie łapią. Moze byc tak ze cały czas będzie chora - wtedy zrezygnujemy, ale moze też nic nie łapać. Spróbowac, spróbuje :)

Do góry