alijenka
Mamcia Nataszki :))
katrina no dokładnie tylko tak jak pisałam szkoda inwestować jak może za parę miesięcy będziemy robić remont
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj żebyś wiedziała, ze za szybkoAga za szybko te kilka dni zleciało, co?ale masz jeszcze nas
chcociaż my się już pewnie przejadłyśmy
![]()
Tylko nie wzięłaś pod uwagę, ze Ty nie chodziłaś na zajęcia w zeszłym rokuPamka- ksiegowosc a dokladnie AAT Level 4 Accounting jak to skoncze to bede w pelni kwalifikowanym ksiegowym ;-) ale jak juz wczesniej pisalam, rok temu nikt nie zaliczyly roku wiec sie zobaczy![]()
Miałam napisać, ze A zaczął ładnie pić tran łyżeczkąAga kupiłam tran Mollers Baby cytrynowy - rewela, młoda wypiła całą łychę i jeszcze się dopominała. Bez porównaniu do tego naturalnego paskudztwa które zjada właśnie piesMoże ty konsumuj ten owocowy, a A zmień na cytrynkę
![]()