reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Młodak - spryciiula, ale to dopiero początek:-D
Pola - Twoja opiekunka przyjezdza,a moja wyjeżdza do Krakowa na 2 tyg. :-(
Moj też lubi grzebać w śmieciach, ale rzadko to robi, bo nie ma do nich dostępu. A i z podłogi zje wszystko:szok::angry:

reklama
i tak nadrobilyscie wieczorem :)

Aga siedzi bardzo spokojnie ... co ciekawe nie wyrywa sie tylko poki go nie puszcze to siedzi i sie rozglada i pyta ciagle "cio to" ... a po fryzjerze bedziesz wygladac bosko pewne :D

Sunshine gratuluje :D

Iwon u mnie tylko na noc mleko mm pije a dokladniej je z kaszka ... w dzien czasem dostanie bawarke kakao albo kawe zbozowa ... a je serki biale jogurty sery zolte ... no i udanego wyjazdu

Munka fajna wyprawa :) trzeba korzystac bo zaraz znowu upaly po 30 w cieniu

Katrina
ja to bym nawet po takiej porcji do lozka sie nie doczagala :D

Zaza dla mnie tez srodek nocy :D

Andzia z tym mlekiem to ja nie wiem ... ale napewno nie jest tak ze mozna pic w nieograniczonych ilosciach ... napewno nie jest korzystne przy zakazeniach bakreryjnych i grzybiczych ... lepsze wtedy jogurty ...

Mlodak :rofl2:

Polaa ja na jakis czas zamknelam szafke i przestal wlazic ... albo zmienic miejsce kosza

Ostatnia edycja:
Jezus poprawiony ;) nowy sprzęt mnie przerosl ;)

:-D:-D:-D:-D
ja mam nexusa ale to wlasnie tablet:confused:

Uprzejmie Was informuję, żebyście nie musiały się męczyć, to w Waszym imieniu opróżniłam Martini .
prawie całe), pół już wysikałam... jakby się kto pytał...

Dobrej nocki i do później
:-D no to ladnie pobalowalas! pewnie dzisiaj czujesz sie rzesko!

Katrina dzięki za to wypicie za nas :)

K...wa wciąż zapominam że mały umie się wspinać. Piszę sobie posta przy stole w kuchni i jak strzala wylecialam do pokoju. A mlody stoi nw szafce rtv i sie trzyma telewizora....

:szok::szok: O matko to takie rzeczy mnie jeszcze czekaja? moj na razie wspina sie na schody i na kanape, o innych rzeczach nawet nie mysli

Hejka :)

ja mam siostre w wieku lat 7....

o kurcze:happy:

Janek do smieci nie ma dostepu - polecam takie spowalniacze zamykania szafek i szuflad. sa w ikei ale pewnie nie tylko. dzieki temu szafki trudniej otworzyc - trzeba troszke sily na poczatku i mlody nie daje rady poki co. no a jak juz cos jest otwarte to tez ciezej sobie przytrzasnac paluszki bo drzwiczki zwalniaja tuz przed zamknieciem.

Kasienka mam nadzieje ze wozek si dobrze sprawuje:tak: moj tez siedzi grzecznie dopoki go nie wyciagne i nie wsadzam spowrotem :-D najlepiej jeszcze na placu zabaw

Byłam wczoraj u lekarza (M mnie wygonił bo nie mógł w nocy spać, tak kaszlałam) i mam parę syropków,ale co mi jest to nie wiem. Podejrzałam tylko( bo oczywiście mówienie jest zbyt męczące dla tego lekarza), że osłuchowo czysto
ja zawsze polecam syrop z babki lancetowej :) pomaga mi zawsze

K...wa wciąż zapominam że mały umie się wspinać. Piszę sobie posta przy stole w kuchni i jak strzala wylecialam do pokoju. A mlody stoi nw szafce rtv i sie trzyma telewizora....
uff na szczęście nic się nie stało, też mam problemy z pamiętaniem o nowych umiejętnościach mojego dziecia :/

Hejka :)

ja mam siostre w wieku lat 7....

mój przyrodni braciszek skończy 7 lat w październiku:happy:

Witajcie,

Nie mam juz siły, Wojtek uwielbia kosz na śmieci, no masakra. Wynosze worek juz jak jest kilka rzeczy bo roznosi po domu, ostatnio z puszka po piwie chodził po domu :szok: Albo po jogurcie oblizuje opakowanie. Jakbym Go conajmniej glodzila, proszę, mówię, krzykne a ten w śmiech na całego i ma mnie gdzies
S też lubi szafkę z koszem na śmieci :dry:

Moj też lubi grzebać w śmieciach, ale rzadko to robi, bo nie ma do nich dostępu. A i z podłogi zje wszystko:szok::angry:
przybij piątkę - też mam mały odkurzacz w domu - wszystkie okruszki i paprochy są jego :-D

dziewczyny jak już zaczęłyście temat wózków to myślę o parasolce, ale czy to jest w ogóle sens ją kupować teraz czy lepiej do wiosny poczekać? w sumie po mieście dalej mam zamiar uzywać naszej babyactive Q, bo z psami i parasolką to jakoś sobie nie wyobrażam... więc jak ma służyć na wypady na zakupy do sąsiedniego miasta czy galerii handlowej to chyba jednak jest sens teraz kupować, co nie?
sama siebie czasami nie mogę słuchać:-D
w każdym bądź razie jaką niedrogą parasolkę polecacie ?????????

Młoda wieczorem miała 37C, ale to przez zębole. Zastanawiam się czy przerwać antybiotyk, skoro to była trzydniówka?

mlodak doskonale cię rozumiem. mieszkam na wiosce i straż pożarna jest kilka ulic dalej, ale jak włączą syrenę to masakra i zastanawiam się jak wytrzymują ludzie mieszkający obok! Współczuje:/

zaza wg mnie typowe parasolki są jeszcze niezbyt wygodne dla naszych bobasów. ja kupiłam tylko na zakupy, ale i tak wożę swój ciężki 2w1, bo młodej lepiej się siedzi czy śpi. mam przetestowane trzy i zdecydowanie wygrywa maclaren. mam model quest (podnóżek wysuwany, oparcie regulowane wajchą a nie na paskach!) i jakoś dziecko w tym wygodnie siedzi. mam też cosatto. ładny z wyglądu i na tym koniec. no i super tani arti orion z allegro - porażka!

iwon udanego urlopu, ja jutro wyjeżdżam do Świnoujścia:) my na UU na żądanie, więc na mm się nie znam. ja mam 14 letnią siostrę:)

Polaa moja też ma zamiłowanie do śmieci. na szczęście szafki sama nie otworzy (świetne zabezpieczenia baby secure) ale jak widzi, że otwieram to oczy jak 5 zł i leci!

Wkoncu sloneczko wrocilo - deszczu nie widac :-)

Katrina- dzieki ze wypilas za mnie bo mi sil za braklo a w planie mialam piffko wypic :tak::-)

o rany :szok: juz sie boje jak moja zacznie chodzic :baffled:

Zaza- :-D:-D:-D juz dopiero wieczorem wiec dzisiejszy dzien jest jeszcze dla mnie :-p

Andzia
- ja w PL studia tez juz mam za soba i tez bym nie chiala wracac ale tutaj zeby kumac ich system rozliczeniowy musze sie doksztalcac :confused2: i zle nie jest bo 2 dni w tygodniu wieczorami tyle ze po angielski :-p

Polaa- moja na razie wyrzuca okruszki do kosza na smieci :-D i pieluszki jak jej dam :tak: pozniej pewnie zacznie wyjmowac :confused2:

Umowilam sie na photoshoot za 2 tyg :-) Pe kupil na Gruponie na dzien matki i nie bylo kiedy sie wybrac :dry: Tak wiec musze siebie i mloda wystylizowac :-p

Zaza - dzieki za polecenie syropku i pocieszenie, ze nie tylko moj jest smietniko-odkurzaczem:zawstydzona/y::-D
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: XS lekki wózek spacerowy typu parasolka (6kg)>
ja mam taką. Jest fajna, ale jak dla mnie ma za krótkie siedzisko.
Kasiek- skoro jesteś pewna, zę to trzydniowka, to ja bym przerwała anty, bo po co wyjaławiac organizm:-)
Sunshine - no ogólnie chodziło mi o naukę- masakra, ale dokształcać sie trzeba. Sama niedawno pokonałam studia podyplomowe i mam nadzieje, ze na tym koniec:-D

Ostatnia edycja:
ello :-)

uwaga my dziś spałyśmy do 7 :-):-):-), nie pamiętam kiedy tak było :-D

kataru już mała nie ma dziś rozkładamy w końcu basen i wreszcie będę mogła z nią wyjść normalnie na dwór :-D:-D:-D

kasiek super że z Polą już dobrze, no i niech kotek się dobrze chowa w nowym domku :-)

Aga a co zrobiłaś z włosami ???? tylko zafarbowałaś ???
a fajnie muszą ludziska wyglądać jak im mówisz o wieku maluchów :baffled::baffled::baffled:

Aylin nexusa???????? a co to jest ????????

Iwon moja mała zjada dwa razy dziennie mleko po 240 ml plus 8 miarek
udanego odpoczynku :-):-)
moja też czasami kogoś pacnie ale ona tak robi cacy cacy bo nie potrafi inaczej, delikatniej
a ogłoszenie o sofie wisi na tablicy już od dawna i nic :-:)-:)-(, a naprawdę jest taka ładna kolorystycznie

Sunshine i polaa obie stare się odezwały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katrina i jak dziś samopoczucie ???????? ojjj napiłabym się martini rosso z colą i lodem mniam mniam :-):-):-)

mlodak ten Twój Szymuś to kamikadze niezły :-):-)

polaa mam to samo z kubłem na śmieci nie mam już siły ciągle mówić nie wolno !!!!!!!

zaza ja też mam parasolkę na wypady zakupowe czy basen mam taki SUPER WÓZEK SPACEROWY SWIRL PEG PEREGO OKAZJA ! (3423560614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
ello :-)

uwaga my dziś spałyśmy do 7 :-):-):-), nie pamiętam kiedy tak było :-D

kataru już mała nie ma dziś rozkładamy w końcu basen i wreszcie będę mogła z nią wyjść normalnie na dwór :-D:-D:-D

kasiek super że z Polą już dobrze, no i niech kotek się dobrze chowa w nowym domku :-)

Aga a co zrobiłaś z włosami ???? tylko zafarbowałaś ???
a fajnie muszą ludziska wyglądać jak im mówisz o wieku maluchów :baffled::baffled::baffled:

Aylin nexusa???????? a co to jest ????????

Iwon moja mała zjada dwa razy dziennie mleko po 240 ml plus 8 miarek
udanego odpoczynku :-):-)
moja też czasami kogoś pacnie ale ona tak robi cacy cacy bo nie potrafi inaczej, delikatniej
a ogłoszenie o sofie wisi na tablicy już od dawna i nic :-:)-:)-(, a naprawdę jest taka ładna kolorystycznie

Sunshine i polaa obie stare się odezwały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katrina i jak dziś samopoczucie ???????? ojjj napiłabym się martini rosso z colą i lodem mniam mniam :-):-):-)

mlodak ten Twój Szymuś to kamikadze niezły :-):-)

polaa mam to samo z kubłem na śmieci nie mam już siły ciągle mówić nie wolno !!!!!!!

zaza ja też mam parasolkę na wypady zakupowe czy basen mam taki SUPER WÓZEK SPACEROWY SWIRL PEG PEREGO OKAZJA ! (3423560614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zapraszam. Butelka stoi w barku i czeka nie wiem na co:-D
Super, że już mozecie szaleć na dworku. Udanej zabawy

Do góry