reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin co ma jezus do tableta? Cos nie skumalam metafory :D

Kasiek no i super ze pola ozdrowiala a kotek juz gdzie indziej:)

Jedziemy wlasnie do wielkopolski ponawiedzqc dziadkow pokazac jak wnuk rosnie:) i zazeram sie aktualnie hamburgerem z maca:p

reklama
Aylin co ma jezus do tableta? Cos nie skumalam metafory :D

Kasiek no i super ze pola ozdrowiala a kotek juz gdzie indziej:)

Jedziemy wlasnie do wielkopolski ponawiedzqc dziadkow pokazac jak wnuk rosnie:) i zazeram sie aktualnie hamburgerem z maca:p
Smacznego :D
Ja te właśnie się zastanawiam co za jezusa :D

Aylin u mnie dzień podobny z wrzaskami. Powód? Co kilka minut ściągałam dziecia z ławy co spotykało się z jego dezaprobatą.:shocked2:

Aco do fruzeliny w szafce - też schowałam, ale młody wyciągnął i skusil mamusię.......

Hej hej baby :-)

Ja też jezdem :-) Z browarkiem jakby która chętna :cool2: Muszę się przecież pożegnać z netem, bo mnie nie będzie całeee trzy dni ;-)

Torby mamy spakowane, M. już wszystko powynosił do auta, jutro rano tylko żarcie z lodówki i wjoooo :-) No i pogoda się robi, więc chyba te prognozy się jednak sprawdzą :)

Baby mam pytanie: ile mleka w ml wasze bąble piją dziennie? Jejku mój to jakiś mlekopijca :szok: Nieważne, czy zje skromne czy wypasione śniadanie, nieważne że wsuwa obiad dwudaniowy (tak, tak zaczęłam gotować dwa dania), on tak czy siak musi wypiś mleko min. 4 razy dziennie! O piątej, potem obowiązkowo do śniadania, potem przed spaniem (około 11, 12) i na wieczór. Wczoraj nie dostał jednej porcji, bo mleka zabrakło a M. był w pracy i o 22 obudził się z taką histerią, że aż zbladłam. Okazało się, że to nie zadne ząbki ani brzuszek tylko chrapka na 210 ml ciepłego mleka :tak:

I drugie question, czy waszym bąblom zdarza się, że trzasną kogoś po twarzy? :sorry: Mój miewa czasem takie zapędy, że patrzy patrzy i nagle trach po głowie delikwenta :sorry: Oczywiście tłumaczymy, że nie wolno, że trzeba cacy itp. ale wiecie... strach się bać :sorry:;-)

Młodak a o co cho z tą syreną? To znaczy jaka syrena? Jakaś straż pożarna obok was czy cóś?
Ja też z tych, co mają lekki sen. Jak zając :tak: I J. chyba też po mnie, z kolei K. śpi jak kamień.

Asik spanie do 9.20? Toż to rozbój w biały dzień! ;-) Szczęściara :-)

Kasieńka no to fajno, że młody dzielnie zniósł mmr. Oby żadnych powikłań nie było :-)

Niespo "a staremu ciasteczka i mleko" :-D:-D:-D Umarłam :-D

Alijenka to może daj ogłoszenie o tej sofie na tablica.pl :tak: Ja tam sprzedałam dosyć szybko wózek :tak:

Polaa miłej zabawy i ploteczek z siostrą :cool2:

Kasiek fajno, że młoda ozdrowiała :-);-)

Sunshine super! A na jakie studia idziesz? :-)

Aga ok, przyznaję, nie jestem w temacie, więc pytam - co to za akcja z tym wózkiem bliźniaczym? :sorry: No i przestań w wreszcie tak się tyrać, widziałam Cię na zdjęciach - jesteś mega fajna babka! Nio :-p

Aylin ale Ci fajnie z tym nowym sprzętem :) Ja uwielbiam takie nowinki, zaraz bym siedziała i rozkminiała cały wieczór ;)

Iwon, teraz opiekuję się też 16miesięczną dziewczynką i żeby móc wyjść z nimi na spacer potrzebowałam podwójnego wózka..

A nie uwierzycie ile od wczoraj ludzi mnie zaczepiło i gratulowała parki:-D:-D:-Dzdziwienie ludzie mają jak się spytają ile dzieci mają, a ja mówię 13 i 16mies. i idę dalej bez wyjasnienia :D

Ojej...no to faktycznie nieciekawie. Ja się wkurzam jak się na zewnątrz alarm w samochodzie włączy. No bo teraz jak upały, to nie da się inaczej jak spać przy otwartym oknie. I zawsze mam stracha, że się młody obudzi. A tutaj syrena :confused2:

reklama
Aga ja sie miałam właśnie Ciebie pytać czy ludzie pytają czy to bliźniaki :tak: Fajnie, nie wyjaśniaj dalej, nich myślą ciekawscy :-D

Iwon siostra to raczej bedzie plotkowac z Kuba bo ma dopiero 11 lat :tak: Ale jaka ulga dla mnie bedzie, ach :) ja sobie z babcia pogadam :)

Do góry