reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka nie wiem jak ja to patrzylam i skad mi sie wzielo :Dale ja chyba mam oolne omamy :p

Kasiek cofam to co napisalam wczesniej :D i zazdroszcze tego spokoju ... super ze sie wyjasnilo :)

Niespodzianka te Baren Shuhe kupilam jako pierwsze dla Nikosia i super ... sandalki mielismy i bardzo fajnie w nich chodzil :) takze mysle ze moge z czystym sumieniem polecic

Mlodak no to chyba trzeba sie przejsc do strazakow ... bo jak na inne nie reaguje to moze tej syreny sie boi , szczepienie bylo mmr vax pro, ae nie wiem czy nowe czy stare ... im mniej czlowiek wie tym lepiej spi ... koita powiedziala ze miedzy 5 a 9 dniem moze wystapic goraczka jako odczn ale mowila tez ze ostatnio nie mieli ani jednego przyoadku wiec moze to nowa

Polaa to oby wieczor byl spokojny :)

moje dziecko mnie rozpieszcza spalo 2,5 godziny :p a teraz lezy w lozeczku i tylko gada do siebie ...

reklama
Niespodzianka- moja jeszcze nie chodzi wiec na razie nie potrzebuje tego typow butow, ale nie powiem, ze kupilam na ebay'u z mothercare i next'a nowe z tag. No i mam jeszcze te Pram shoes tak do chodzenia po trawce 5 min ok. A i jeszcze z Vertbaudet sa fajne ale tylko na promocji ;-)

Kasiek- super wiesci :tak:

Edit: wrocila pamiec.....

Aronia- filmik maz gdzies znalazl wiec nie pomoge....
Polaa- jak lezysz to lez i odpoczywaj!!!
Iwon- udanego wypadu i zrelaksuj sie :tak:

aaaaa i wlasnie odebralam tel od wykladowcy, ze od sierpnia moge zaczac studia - SUPER ale mam stresa.....

Ostatnia edycja:
Dziś do od 7:40-17:30 siedziałam z dwójką :crazy: ale jutro wolne, bo idę w końću do fryzjera :) trzeba jakoś się zrobić przed tym ślubem, choć pewnie od rana mi się humor spier.... jak będę siedziała u fryzjera i widziała się w lustrze:eek:
Hej hej babiszonki :)ja na szybko, bo dzisiaj pakowanie - jedziemy do Pobierowa :cool2::rofl: Wprawdzie na parę dni, ale zawsze coś :) Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i od jutra będzie ciepło, bo póki co to lipa w naszych stronach :confused2:
Udanego wyjazdu i kciuki za pogodę!!

Wybaczcie, ze truje z tymi butami, ale musze cos kupic... Slyszalyscie cos na temat butow Baren-schuhe? Dostepne w Deichmanie - macala ktoras ;) Albo butki z mothercare?
No ja nie z wyspy :D A te buty Baren... raz widziałam u koleżanki i wyglądały ok.

CUD! Wszystko odwołuje:D:D Moje dziecko jeszcze tylko przed lekarzem miało tempe, od 10.30 ma 36.6, biega, krzyczy, przerzuca zabawki i maltretuje psa. Kupa twarda, zjadła kasze, zupę całą i kisiel...szok! A i jest w krostach - całe plecy i klatka piersiowa. Wg mnie trzydniówka...hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a i kota dziś zabrali, ma nowy dom!!!!!
No to super wieści :) i fajnie, ze kiti znalazła nowy domek :)

moje dziecko mnie rozpieszcza spalo 2,5 godziny :p a teraz lezy w lozeczku i tylko gada do siebie ...
Jaki kochany synek dba o mamusie i rodzeństow :) a powiedz on Ci siedzi spokonnie w wózku na spacerach?:szok:

aaaaa i wlasnie odebralam tel od wykladowcy, ze od sierpnia moge zaczac studia - SUPER ale mam stresa.....
No proszę studentka :D

Hej ;)
Dostalam nexusa od Meza i właśnie testuje ;)
Bardziej mi pasuje niż tablet.

mlodak ja dlatego pi zrobieniu wsadzilam do szafki i udaje ze nic nie robilam . zjadlam tylko resztki z garnka

Dziś na polu był dzień rozwszeszczanego dziecka - popychaly sie , biły, zabierały zabawki - generalnie wszask i rozpacz. Same dziewczynki w wieku od roczku do dwoch

Edit: zamiana Jezusa na nexusa ;)

Ostatnia edycja:
Aga tylko pochwal sie fryzurka nam po fryzjerze ;-) Co będziesz robić??
I nie pisz głupot, ze Ci sie humor popsuje jak sie zobaczysz w lustrze!!!

reklama
Do góry