reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek jak wirus to nie powinno dlugo trwac. Moze zahaczyc o poczatek urlopu, ale mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Zdrowka.

Alijenka byc moze od tego wlosy Ci leca, albo witamin brakuje. Moze kup jakies centrum czy inne ustrojstwo.

Iwon kciuki za pogode.

Asik troche odetchniesz.Cora ma towarzystwo, oby tylko mlody nie marudzil.

Kasienka dzielny Szogunek :D Niczego sie nie boi.

Bylam dzis na zakupach :) Kupilam sobie buty do biegania (nie biegam, ale tyle chodze z mlodym, ze wszystkie buty maja dziury w podeszwach), mlodemu szelki i maly samochodzik, a staremu ciasteczka i mleko ;) (on tez jak duze dziecko). Poza tym zmierzylam Tomkowi stope (w sklepie) i ma wieksza o pol nr. Musze znalezc jakis sklep z butami, bo nie stac mnie na wydawanie ok 30 funtow (150 zl+/-) co miesiac.

Dziewczyny z wysp
znacie jakis sklep z profesjonalnymi butkami oprocz clarksa? Gdzie kupujecie? Oczywiscie dziewczyny nie z wysp jak wiecie to piszcie :p

reklama
Niespodzianka daj znac jak sie sprawuja te szelki bo mi zal mojego w wozku wozic ... on ladne siedzi nie krzyczy ale wiem ze uwielbia biegac tylko za ta reke trzymac sie ni cholere nie chce

Kasieńka ale Pola Kasi urodzona 11 czerwca także nie taka najmłodsza :-):-):-)

kasiek oby do pojutrza Poli przeszło !!! &&&&&&&&&&

Niespodzianka kupiłam sobie coś na włosy do łykania ale faktycznie masz rację może brak witamin bo jakoś teraz mało jem

Kasienka dam znac jak przetestuje. Na razie mlody spi, ale pozniej na pewno pojdziemy na spacer - sama jestem ciekawa :D

Alijenka jedz wiecej! ;-)

Mloda sliczne nowe zdjecie Szymka. A syrene im podpal ;) Moze beda mieli w koncu powod zeby sie zebrac. Tak sobie pomyslalam, ze skoro w tej strazy same ochlejusy - moze oni sie na flache nawoluja? ;)

Wybaczcie, ze truje z tymi butami, ale musze cos kupic... Slyszalyscie cos na temat butow Baren-schuhe? Dostepne w Deichmanie - macala ktoras ;) Albo butki z mothercare?

Ostatnia edycja:
Kasienka on tę wrażliwość na hałasy ma chyba po mnie bo mnie też najmniejszy szmer budzi :szok: A syrena to już na bank mnie obudzi. Mamy ją jakieś 200m od domu więc nie ma co się dziwić z drugiej strony. Ale najlepsze jest, że nie zasypia w zupełnej ciszy tylko normalnie rozmawiam np. przez telefon, a on w łóżeczku. Mogę nawet odkurzać, czy mięso mielić w maszynce. Ale syrena zawsze go obudzi. Jednak to taki przerażający odgłos jest.

No i dzielnego masz synusia. A jaką szczepionką szczepiłaś? Ja muszę się wreszcie wybrać, ale nadal mam opory straszne. Tym bardziej, że u nas szczepią na zmianę starym albo nowym mmr. Zależy co danego dnia sanepid dostarczy.

Niespodzianka nie zdziwiłabym się, że to zwoływanie na butelkę jest :-D:szok:

No ale i tak pięknie pospał. Od 12:30 do 15:00 z 5 minutową przerwą :-) A teraz biega po chałupie i śpiewa. Niestety talent wokalny ma po tatusiu, więc nawet koty przed nim uciekają :-D:-D

Alijenka dałaś mi do myślenia z tym fryzjerem. Moja zawsze podczas "łapania koloru" pakuje mnie pod takie ustrojstwo. Jak to od tego mi tak lecą to jej awanturę chyba zrobię :wściekła/y::wściekła/y:

edek Aylin normalnie uduszę za ten przepis na frużelinę :rofl2: Zrobiłam wczoraj wieczorem i dzisiaj od rana zeżarłam już cały słoik. A taka byłam dumna za stracenia 6kg.....

Ostatnia edycja:
Asik potrafię, potrafię :-D Właśnie sobie leże a maz odkurza dom :-D Ale za chwie idzie spać a ja do wieczorami z chłopakami znowu sama ale jutro o 12 juz siostra bedzie wiec sie bardzo cieszę :tak:

Kasiek zdrowia dla Poli, mam nadzieje, ze jej szybko przejdzie :tak:

Niespodzianka ja dla chłopaków kupuje tylko w clarksie. Tak sie ju przyzwyczailam, zawsze zmierza mi stopę dziecku i doradza a z butów jestem zadowolona , fakt ceny maja niezłe ale warto, ja teraz na promocjach kupiłam dwie pary dla Kuby i pójdę mu zmierzyć stopę to moze juz bedą dobre :tak: Wojtkowi tez na promocji kupiłam za 7 funtów z 26 wiec super :tak:

Z mothercare miałam tylko jedna pare dla Kuby, nie narzekalam. Czasami jeszcze kupi w Next'cie i tez są ok.

alijenka jedz wiecej ;-) Mi tez włosy wypadają ale nie zdziwilabym sie właśnie ze przez to, ze jem jak jem :zawstydzona/y:

Iwon rownież trzymam kciuki a pogodę.
U nas dzisiaj pada od rana co po chwile ale jutro ma być pięknie, oby :tak:

Przepraszam ale nie pamietam co wiecej, ide do chłopaków, Kuba bawi sie w swoim pokoju teraz wiec mam luz ale Wojtek zaczyna jeczec....

mlodak my się szczepiliśmy mmr vax pro bo u nas tylko takie w ośrodku,
byłam u tego fryzjera dziś i niby od tej lampy włosy nie mają prawa lecieć tak mi powiedziała, a tym bardziej że ja krótko siedziałam i na najniższą temp miałam ustawione, sama już nie wiem może to tak jak Niespodzianka pisze brak witamin

DZIEWCZYNY WRZUCAJCIE PRZEPISY DO ODPOWIEDNIEGO WĄTKU !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
CUD! Wszystko odwołuje:D:D Moje dziecko jeszcze tylko przed lekarzem miało tempe, od 10.30 ma 36.6, biega, krzyczy, przerzuca zabawki i maltretuje psa. Kupa twarda, zjadła kasze, zupę całą i kisiel...szok! A i jest w krostach - całe plecy i klatka piersiowa. Wg mnie trzydniówka...hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a i kota dziś zabrali, ma nowy dom!!!!!

Do góry