reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek u nas goraczka utrzymywała się 4 dni, a lekka wysypka pojawiła się dopiero na 6 dobę.
MsMickey - powodzenie w odstawianiu i zachodzeniu.
Aga super bryka. Jedz, relaksuj się. Może będziemy w Gdańsku w tym samym czasie. ( ja od 15 sierpnia)
Josie - gartuluje samodzielnych kroczków. Moj nadal ma cykora.

Spokojnej nocki

reklama
Aylin, u nas po trzech nocach goraczki zaczela pojawiac sie leciutka wysypka. Lekarz wtedy (bylismy dokladnie po 3 dobach goraczki na wizycie) stwierdzil, ze jesli jest wysypka to NIE MA PRAWA byc goraczki, bo to oznacza ze to nie byla 3-dniowka, tylko musi to byc cos innego...i byl bardzo stanowczy w tym stwierdzeniu. wrocilismy do domu, polozylismy malego spac, a ten znow 40stop....:no::-( przeszlo po ibum forte, a rano byl tak masakrycznie zsypany,ze praktycznie nie mial normalnego kawalątka skóry (ta wysypka z poprzedniego dnia to nic w porownaniu z tym co zobaczylismy), ale od tego momentu (tak jak mowil lekarz) zero nawet stanu podgoraczkowego i widac bylo po malym ze z godziny na godzine jest lepiej :tak: mimo, ze wygladal jak 7 nieszczesc :sorry::tak:
....hmmmm...winko mowisz? ;-)

aaaaaaa....wlasnie! juz wczesniej mialam pytac, bo zapomnialam jak to bylo w ciazy z P....mozna mi wypic karmi??? mam starszną ochote na karmi poema di cafe, ale w nim sladowe ilosci alko, wiec chyba nie moge prawda? :baffled:

Ostatnia edycja:
mozesz - ja czasem piłam. Tym bardziej ze moje kuzynka pracująca w broważe powiedizała ze nie ma szans w tych piwach o niskiej zawartości na 0,5 % alkoholu. Koszty :) wiec jak jest o,2 to max a czasem nawet tyle nie ma

Aga fajny wózek :tak:

Aga, Nieszpodzianka a bo ja jakaś dziwna jestem, jak sobie cos ubzduram to nie zasne jak nie zrobię, poodkurzalam ten samochód a teraz juz odpoczywam :tak: Czasami jestem zła na siebie, ze zamiast posiedzieć z Kuba wieczorem jak ogląda dobranocke to ja wtedy szmata do ręki, ale walczę z tym :tak:

Tyle naskrobalyscie, ze ho ho a ja czasu nie mialam :-p

Dziekuje dziewczynki za zyczonka :-):tak: muaaaa!

UWAGA Janek zrobil dzis w koncu swiadome kroczki!!!!! odstawiam go na 2 metry przede mna a on do mnie podbiega i sie cieszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratulacje!!!

Kasiek- u nas z ta 3dniowka i wysypka to jak u Hatszept :tak:

Aga- wozek spoko :tak: udanych wypraw :-)

Munka- placuszki super!!! dzieciaki zajadaly a dziewczyny przepisy pobraly :tak::-)

MsMickey- nie pomoge, mloda sama stopniowo rezygnowala :sorry:

Aylin- ja tez bez malza ale z siorka na Skypie juz od 2h siedze :-p

Kto za mnie gary pozmywa????????:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
Dzieki laski za pomoc:*
Pytam bo ma takie czerwone drobne krostki na plecach i klatce-sporo tego. Ale dzis dopiero druga doba, wiec zobaczymy sr-czw:)

Jutro przyjezdza parka kota ogladac. Trzymajcie kciuki aby znalaz nowy dom!:)

Hatszept dzieki za opis! Pewnie, pij smialo. Ja wciagalam lecha free, no i wciagam dalej bo lubie smak piwka:)

Aga ma sie rozumiec! Spotkanko musi byc:)

Ostatnia edycja:
Hatszept- lubisz :eek: odkurzanie i zmywanie garow to mojego Pe zajecie twierdzi, ze sie przy tym odpreza :eek::confused2:

Pomylam tylko dzieciowe rzeczy :confused2: reszta jutro, dzis juz padam na cycki to pewnie przez wczorajsza nocke :-(

Niespodzianka chilli na sutki?!?!?! :D o.o :p niezly z cibie hardkor!!!!!! Ja pomyslalam o cytrynie ;)

kasiek u nas wysypka po 3 nocach taka lekka, gladkie czerwone kropki, tylko na brzuszku i plecach. A goraczka byla masakryczna,39 i wiecej pomimo lekow przeciwgoraczkowych

reklama
Sunshine, ale ja odkurzanie niekoniecznie ;-) ewent.mogę zmyć podłogi :-)

U nas tylko 3 pobudki dzis w nocy....jeeeeej :-)

Mickey, jeszcze jedno przyszlo mi do glowy-jesli tak Wam juz zalezy to moze zapiszesz sie na usg za 2 tyg.i sprawdzisz na jakim etapie cyklu bedziesz wtedy-powinno byc blisko owu ;) moze to pomoze ;) jak zaciazylabys w sierpniu/wrzesniu to znowu fajnie trafilabys z miesiacem porodu ;) maj/czerwiec...mmmmrrrrrr...cieplutko :)

Dobra...spadam myc glowe i potem jakies sniadanko, a pozniej praca ;/ :)

Milego dnia!

Do góry