reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Mniej wiecej nadrobiłam;-)

Asiia ja po cc szybko doszłam do siebie:tak: kilka dni i było w porządku.
A jeśli chodzi o ćwiczenia to roznie radzą, ja slyszalam nawet, ze kilka miesiecy mozna spokojnie odczekać, ja zaczelam robic brzuszki 2 miesiace po porodzie, probowalam wcześniej ale jakoś zle sie mi robilo i balam sie, ze moze sie cos stac mimo, iż rana nie bolała.

Niezapominajka
wlasnie ogladama zdjecia w galeri brzuszkow i gdzie Ty masz te kg??:szok: Nie wierzę;-) Super wyglądasz:tak:
A co do wagi Maluszka to urośnie, nadrobi, nic sie nie martw;-)
bedzie drobnym chlopcem po prostu:tak:

aga trzymam za Ciebie kciuki:tak:

nic zbieram sie do spania powoli, jutro jade na jakieś zakupy, trzeba sobie poprawić humorek:-) brakuje mi jeszcze pantofli do szpitala:tak: i chyba szlafrok, ktory kupilam wcześniej oddam (jeszcze mogę na szczęście) a kupię nowy, jakoś nie jestem przekonana:no:

dobranoc

reklama
Dzień dobry

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i coraz większych bobasów

Aga mam nadzieję że czujesz się lepiej i że ciśnienie się unormowało

veritaserum71
nie tylko małe dzieci mogą się jeszcze przekręcić, moja siostra miała 61 cm i 4 kg a odwróciła się dwa dni przed porodem

Muńka dobrze że już wróciłaś i że tak dobrze się tobą zajęli, teraz odpoczywaj i nie stresuj się już niczym

Mój brzusio chyba odpuścił, noc względnie przespana a teraz jest ok i mam nadzieję że tak zostanie

Dobrego dnia kobitki

dzień dobry!
wstałam a tu ciemno jak nie powiem gdzie....i do tego pada...wrrrrrr.....
tialana cieszę się,że się uspokoiło i oby już tak zostało;)
Avo ty biedna jesteś z tym podduszaniem,jeszcze trochę...po porodzie pewnie odpuści.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&
I za wszystkie mamy w szpitalu - Aylin wychodź już!!!!
Spokojnego dnia kobietki!

dzień dobry kobietki
rzeczywiście jest ponuro ,chciałam prać ciuszki ale się wstrzymam taka pogoda że nic nie będzie schło :no:
trzymajcie się miłego dnia:-)

reklama
Jestem ciekawa jak tam Wasze ruchy ? Ja czuje je znacznie słabiej i znacznie mniej ich jest niż wcześniej to już trwa troche czasu ale skoro na usg wyszlo ze jest ok to tego sie trzymam tylko ciekawa jestem czy wszystkie tak mamy ? Czy nadal Wasze dzieciaczki szaleją czy już raczej są spokojne?

Do góry