reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Cos czuje, ze ja tez dopiero w lipcu urodze, choc dzis lekarz mnie tak wymacala, ze boli mnie w srodku jak cholera....
dzasti ale Ci zazdroszcze
dzasti ale Ci zazdroszcze
biedna aestima tak mi jej szkoda
blusia no na razie to sie z mezem podzielilsimy on zajmuje sie mloda a ja mlodym, ale i tak jakos mi ciezko sie ogarnac( a ja lubie miec wszytsko poukladane) czekam kiedy w koncu dominika zmadrzeje, mam nadzieje ze ten czas szybko nadejdzie....
norbert w koncu padl kolo 19, moze to ta pelnia dzis tak dziala na dzieciaki ze takie niespokojne....
dubeltowka ani sie waz isc gdzies to lipcowek!!!!!
doggi no mam nadzieje ze ta penia bedzie twoja bo ile nam tu bedziesz marudzic
blusia no na razie to sie z mezem podzielilsimy on zajmuje sie mloda a ja mlodym, ale i tak jakos mi ciezko sie ogarnac( a ja lubie miec wszytsko poukladane) czekam kiedy w koncu dominika zmadrzeje, mam nadzieje ze ten czas szybko nadejdzie....
norbert w koncu padl kolo 19, moze to ta pelnia dzis tak dziala na dzieciaki ze takie niespokojne....
dubeltowka ani sie waz isc gdzies to lipcowek!!!!!
doggi no mam nadzieje ze ta penia bedzie twoja bo ile nam tu bedziesz marudzic
Bazylia123
Zaciekawiona BB
blusia na to licze cholerka... że pełnia bęzie dla mnie lucky u silvy zadziałało (się mówi ze pełnia działa 2 dni pzed i dwa dni po ) więc cała nadzieja w pełni, że i nas rozpakuje.. Teraz to ja jestem najstarszą przeterminowaną ;( więc dziewczyny, proszę mi nie rodzic przede mną !! Teraz maj tern !!
ale ta pelnia to chyba dopiero 15go!!
Bazylia123
Zaciekawiona BB
Ja tez juz nie mam sily. Codziennie mysle, ze jutro na pewno. Ale dzis wyczytalam, ze jezeli pierwsze ciaza byla przenoszona, to najprawdopodobniej druga tez bedzie.
Ladnie!! pierwsza przenosilam 10 dni!
Ladnie!! pierwsza przenosilam 10 dni!
Dzastina222
Czekam..
Cześć dziewczyny.... ja o 8 wyjeżdżam żeby na 9 byc na IP.
Przestałam się już bać.... nie myśle o tym co sieje mi zament w głowie..
Bardzo mocno was proszę o :
Już tylko godziny mnie dzielą od usłyszenia pierwszego płaczu.... a całe 9 miesięcy na to czekałam.
W miare możliwości bede do was pisać smski... żebyście były na bierząco.
No i za wszystkie przeterminowane trzymam też kciukasy.... mam nadzieję że jak wyjde ze szpitala to bede widzieć że już porodziłyście..
Doggi za ciebie trzymam kciukasy!!!
Przestałam się już bać.... nie myśle o tym co sieje mi zament w głowie..
Bardzo mocno was proszę o :
Już tylko godziny mnie dzielą od usłyszenia pierwszego płaczu.... a całe 9 miesięcy na to czekałam.
W miare możliwości bede do was pisać smski... żebyście były na bierząco.
No i za wszystkie przeterminowane trzymam też kciukasy.... mam nadzieję że jak wyjde ze szpitala to bede widzieć że już porodziłyście..
Doggi za ciebie trzymam kciukasy!!!
aneczka1526
Fanka BB :)
nie wiem czy coś się zaczyna dziać, idę na 10 na badanie, ale wody mi chyba trochę pociekły, było tego naprawdę niewiele, więc nie wiem czy to to, no i były różowe, podobno to nic złego, zobaczymy, mała dalej się rusza, ale bardzo spokojnie, już dwa razy byłam w kibelku, czyżby to dziś?? bóli brak, tzn. mam takie uczucie jak by się mięśnie zmęczyły, jakby okres miał przyjść za 5 dni, ale czy to rozkręci?? jak wrócę (o ile wrócę) to dam znać :-) na wszelki wypadek nie zjadłam śniadania
u nas powoli do przodu..noc o niebo lepsza... w dzien karmilismy sie co 2,5 godzinki nie co 3 a w nocy o 22 30 potem ok 1 30 4 i 7 wiec nie najgorzej w nocy udalo mi sie nawet wieksza kupke strzelic na mame :-)
masakra moje zycie to teraz totalna sinusoida raz sie smieje a raz rycze...
masakra moje zycie to teraz totalna sinusoida raz sie smieje a raz rycze...
Witam o poranku! Codziennie wstaję i gadam sama do siebie: o znowu nie urodziłam! Schizuję już nieźle. Wczoraj byłam z moim na 2h spacerku i miałam cichą nadzieję że coś się rozkręci. A przyszłam tak zmęczona że zaraz padłam i przespałam całą noc nawet na siusiu się nie budząc.
reklama