reklama
dziewczyny doradzcie mi
jadlyscie truskawki od poczatku karmienia piersia czy nie
rodzice dzis przywiezli mi takie piekne truskawy i sie na nie czaje...
ale boje sie
nie musi mlodej uczulic ale moze i nie wiem czy exsperymentowac czy nie :-(
jadlyscie truskawki od poczatku karmienia piersia czy nie
rodzice dzis przywiezli mi takie piekne truskawy i sie na nie czaje...
ale boje sie
nie musi mlodej uczulic ale moze i nie wiem czy exsperymentowac czy nie :-(
Bazylia123
Zaciekawiona BB
do dziewczyn po terminie. dolaczam i ja. tak na prawde to jestem caly czas, tylko wiecej czytam niz sie udzielam.
termin mialam na 10go, niby dopiero 2 dni, ale to drugie dziecko, wiec wszyscy zapewniali, ze na pewno przed teminem, a teraz kazdy sie dziwi, ze znów bedzie po terminie. na pierwsza corke czekam 10 dodatkowych dni!!
dzis bede skakac na pilce :-) z godzine, moze to cos pomoze.
p.s. gratuluje wszystkim rozpakowanym
termin mialam na 10go, niby dopiero 2 dni, ale to drugie dziecko, wiec wszyscy zapewniali, ze na pewno przed teminem, a teraz kazdy sie dziwi, ze znów bedzie po terminie. na pierwsza corke czekam 10 dodatkowych dni!!
dzis bede skakac na pilce :-) z godzine, moze to cos pomoze.
p.s. gratuluje wszystkim rozpakowanym
Misialinka zjadlam jedna bo powstrzymac sie nie moglam... wiecej nie jem
kurde z Fruciem jadlam jak mial pol roczku i nic sie nei dzialo a tu malenstwo parodniowe i sie jednak boje
ale na okolo kuszacych potraw i ciezko widze mi bedzie
kurde z Fruciem jadlam jak mial pol roczku i nic sie nei dzialo a tu malenstwo parodniowe i sie jednak boje
ale na okolo kuszacych potraw i ciezko widze mi bedzie
Ja tam juz na samym poczatku zaszalalam i zjadlam cala miseczke, nic mu nie bylo, ogolnie to wszystko jem i nic sie nie dzieje. Dzisiaj tylko zastanawiam sie na co on reaguje, przygotowuje sie do pracy w gazowni chyba, bo pierdziochy leca z kolyski.
kasiawilde
Fanka BB :)
Doggi ja już też marzę o tym, żeby mi cc zrobili... to nie tak wszystko powinno być, powodzenia w poszukiwaniach! Ja mam nadzieje, ze coś jutro się ruszy :/
ppatqa, Bazylia witamy w 'przeterminowanym' gronie, niezły nas zaszczyt kopnął...
ppatqa, Bazylia witamy w 'przeterminowanym' gronie, niezły nas zaszczyt kopnął...
Misialina
Ja też mam stracha wszystko jeść...jestem na gotowanej marchewce, ziemniakach i got mięsie...jedną czeresieńkę dzisiaj zjadłam...no nic jak Mała skończy miesiąc to może zacznę coś wprowadzać...przedwczoraj zjadłąm jajecznicę na masełku i chyba Małej zaszkodziło bo prze 2 godz nie mogła sobie zasnąć i widać było że Ją puczy
reklama
kasiawilde
dobra kobitki ja już uciekam, bardzo proszę o kciuki, żeby mój Okruszek jutro pojawił się na świecie!! Chociaż poważnie jakoś w to wszystko nie wierzę... nawet mi się golić nie chce bo pewnie i tak mnie odeślą :/ strasznie się boję
trzymajcie się cieplutko i do poczytania niebawem!!!
trzymajcie się cieplutko i do poczytania niebawem!!!