reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Witam Czerwcówki trzymam za was kciuki i gratulacje! :-)
Futrzakowa-Marcjanka2011:-)
Futrzakowa-Marcjanka2011:-)
Misialina
Fanka BB :)
napewno nie zrobi usg....teraz trochę żałuję że umówiłam się na wizytę, mogłam poczekać ze 2 tyg....ale na wszelki wypadek myslę że przepisze może Luteine albo pośle na betę....zobaczymy....ale oszaleje chyba....zbieram sie teraz do pracy...mam tylko 3 lekcje jakoś przezyję. Byle do 15 tej!
prettyWoman
Zaciekawiona BB
prettyWoman nie tylko Ty,jesli Cie pociesze.
ale takie samopoczucie to raczej dobrze swiadczy.
A gdzie sie mi podiały emotikony????
dziekuje....tez sie ciesze ze to dobry znak...
hejka nie odzywalam sie....bo jakos zle sie czuje a po 2 mam klopoty z Mezem...i jakos tak wyszlo
przepraszam was dziewczyny buzka
co do LISTY to wpisuje 2 dziewcyzny ktore napisaly na PW inne tez zapraszam
paulinka2104
Zaangażowana w BB
hej i ja chciałam do was dołączyć. wcześniej przeglądałam to forum ale dopiero po wizycie u lekarza doszło do mnie że naprawdę jestem w ciąży... no i strasznie się boję bo to pierwszy raz. pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Bazylia123
Zaciekawiona BB
gratuluje i witamy!!
lil_maja
Fanka BB :)
hej i ja chciałam do was dołączyć.
Hej Paulinka2104 - gratulacje!!! ))
Dziewczyny jakie stosowałyście kalkulatory daty porodu? Jak ja sobie sprawdzam, to mi się ta data rozciąga od 11 po 19 czerwca - zależy jaki kalkulator - a to ponad tydzień różnicy.
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witam was dziewczyny :-)
Witam nowe mamusie :-) Gratulacje ;-) zdrowia zycze i szczesliwych 8miesiecy zycze
Ja mam totalny brak weny,jakas zmeczona jestem i taka spiaca A dzisiaj to nawet nie umialam sie dobudzic wstalam dopiero o 10
Widze ze lista juz ruszyla
prettyWoman powodzenia z chlopem ;-) ach te chlopy zamiast pomagac i wspierac w tak cudownych momentach i miesiacach to oni zawsze wszystko psuja mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i pozniej juz bedziecie sie tylko cieszyc wasza fasolinka i wszystkie problemy pojda wzapomnienie ;-)
Dziewczyny mam taki dobijajacy katar ze cholera mnie juz z tym bierze zadne inhalatory,herbatki z miodem i z cytrynka itd nie pomagaja,katar nadal jest moze macie jakies domowe sposoby na pozbycie sie tego kataru:-) jakies inhalacje ??
Witam nowe mamusie :-) Gratulacje ;-) zdrowia zycze i szczesliwych 8miesiecy zycze
Ja mam totalny brak weny,jakas zmeczona jestem i taka spiaca A dzisiaj to nawet nie umialam sie dobudzic wstalam dopiero o 10
Widze ze lista juz ruszyla
prettyWoman powodzenia z chlopem ;-) ach te chlopy zamiast pomagac i wspierac w tak cudownych momentach i miesiacach to oni zawsze wszystko psuja mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i pozniej juz bedziecie sie tylko cieszyc wasza fasolinka i wszystkie problemy pojda wzapomnienie ;-)
Dziewczyny mam taki dobijajacy katar ze cholera mnie juz z tym bierze zadne inhalatory,herbatki z miodem i z cytrynka itd nie pomagaja,katar nadal jest moze macie jakies domowe sposoby na pozbycie sie tego kataru:-) jakies inhalacje ??
reklama