reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej ho!

a ja też napiszę - w domu ;)

ale rzeczywiście pustki tu znowu ostatnio....

ironia Madzioolka nutria co do odpieluchowania to u nas kiepsko, Kubi dalej uparcie odmawia nocnika/podkładki... czekam na cieplejsze dni i będzie sikał po nogach non stop, bo niestety ale przed przedszkolem temat ogarnąć trzeba....

andariel zaciekawiłaś mnie strasznie tymi płytkami, koniecznie na bieżąco informuj jak to będzie działać... no i trzymam kciuki, żeby wystarczyło :)

asinka spóźnione całusy dużej dziewczynce :* kiedy to zleciało?

co do reszty - mam nadzieję, że Wasze głowy odpuściły!

a ja mam jakiś durnowaty humor dziś :-D różne rzeczy dziś mnie rozweselają, mam np. ucznia, z którym przegaduję połowę zajęć, rzecz jasna po polsku i zupełnie nie na tematy językowe... i dziś przyniósł mi w prezencie zestaw form i foremek do pieczenia i cieszę się jak dziecko :szok: niedobrze ze mną...

hej

przede wszystkim spóźnione życzonka dla Ninki!!! zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!! cmok cmok cmok

u mnie jakoś brak weny do pisania ostatnio...
z nowości - byliśmy pierwszy raz z Emi na basenie 2tyg temu (hmmm może już o tym pisałam..?);-)

hej

ja siedzę z cała trójka w domu, bo Dominiki i Norbert chorzy, jak ja to wytrzymam:cool:
dzis kacperek konczy 4 mce, 2 zabki szykuja sie do przebicia, młody lada chwila przewroci sie na boczek i w ogole dorasta mi mój mały mężczyzna:)

i całuski dla ninki oczywiście, nie pamietam czy na fb zlozyłam zyczenia
felka ja tez mam jakis brak weny, wczoraj nie wiem sama co mi było, chcialam sie znaleźć na bezludnej wyspie, zupelnie sama, nawet lekcje odwołalam.

Hejka!
Piękna pogoda się zrobiła, to i cisza tu ostatnio. My wczoraj cały dzień na polu. Cudowna pogoda - już rano miałam 15 st.w cieniu :-) dzisiaj ma być jeszcze cieplej, więc też Nas gdzieś poniesie.
Was też pogoda rozpieszcza?
Co u Was?
A i dziękuję w imieniu Ninki za życzenia :-* Kochane Cioteczki!
A Trasia to by se już mogła do Nas wrócić :-( WRACAJ!!!!

Ostatnia edycja:
matko ja tez jestem ale czasu brak

praca potem zakupy jakis spacer i tak dni lecą ze szok - mam nadziej ze na majowce sie nagadamy :p

dzis o 17 benio wraca i od razu idziemy do sasiadow na urodziny jego chrzestnego :) wiec musze wszytko ogarnac :) a ja jeszcze w pizamie pracuje bo szkoda czasu :p

reklama
Do góry