reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hejka
I ja się witam, chora. Siedzę na zwolnieniu, dostałam antybiotyk :-(. Julia też była przeziębiona ale już jest dobrze.
U nas zapisy do przedszkola w toku ale wybiore się dopiero jak wyzdrowieję.
Pogoda piękna, aż chce się wychodzić na dwór, ale póki co małolaty z Julią chodza na spacery.

Fajnie macie z tym zlotem, szkoda że ja teak dalekooooo

reklama
Tylko Tymek ma takie akcje czasami, że aż mi wstyd czasami :-( położy się na podłodze i zacznie tupać wrzeszeć :-( sama nie wiem jak się mam czasami zachować... a wiem, że On się wtedy musi sam uspokoić, bo jak zaczynam do Niego mówić, to jest jeszcze gorzej... Eh :-( ciężko jest czasami. I dalej ma swój nieposkromiony ruch na wyładowanie emocji - szczypanie po rękach albo klepanie innych. Tego się najbardziej boję, że tak zrobi Waszym dzieciom...
Myślicie, że powinnam iść z Tymkiem do psychologa apropo tego szczypania? Bo jak dla mnie, to ewidentnie na rozładowanie emocji.

JESTEM ZAPLACILAM I ZYJE :p

asinka - moj nie lepszy puscimy ich na sparing to sie wyżyją w szczypaniu pluciu i popychaniu eh

i od razu mówie jakby moj startował do ktoregos to prosze sie nie krygowac i go opieprzyć po prostu :tak: od obcych bardziej do niego trafia niz od własnych rodziców :)

nie działa tylko nie boj bo sie zabiorę ze sobą - bo benek od razu sie pakuje i chce iść hehe :D :-D:-D:-D:-D

u nas taka gonitwa z czasem w pracy że szok .. w piatek robie wolne i jase z M do Katowic na wykłady :) bedzie cos wykładał - mam tylko nadzieje ze nie chemie w obi :D

Salut!

Leonowy wniosek złożony. Jeśli jutro i w poniedziałek (ostatnie dni składania wniosków) nie zgłosi się dziki tabun chętnych, mamy szansę się dostać do preferowanej placówki:tak:Słowa dyrki:tak:

Piszcie co u Was, Kobitki!

Jutro jade z Leosiem do pani od SI, ciekawe co nam powie.

Hej
Wniosek Julii tez złożony, do przedszkola tam gdzie kiedyś chodziły małolaty. Mam nadzieję, że się dostanie. Teraz tylko trzeba czekać.

hej hej!

Doris jak zdrówko?

kati a co u Was? dalej szaleństwo?

asinka zapomniałam wcześniej... na robale mamy pyrantelum właśnie, tylko nie wiem czy robale mamy :-p tylko mogę sobie wyobrazić jakie upierdliwe owsiki musiały być, u nas na szczęście typowych dla owsików objawów brak ;-)

andariel i jak spotkanie z panią od si? jak Ninka?
moon a Wy już zdrowi? ale historia z tą komodą... chociaż z własnego doświadczenia wiem, że mogło być gorzej ;-)

Madzioolka jak Maja? już dziwnej gorączki brak?

ironia ciągle szał w pracy? co u Benia?

marta ależ ja Ci współczuję tych szczepionkowych dylematów....

Felka co u Was? znów intensywny weekend? jakbym się wybierała na zlot to pewnie czułabym podobny niepokój do Twojego, chociaż to zupełnie irracjonalne :-p

a właśnie ciekawa jestem, jakie macie doświadczenia z internetowymi znajomościami? :-D

pogoda paaaaaaaaaaaaaskudna po takim pięknym tygodniu! a tak mi się podobają całe dnie na dworze :tak: ja jakaś nieogarnięta ostatnio, ciągle mam tyły z jakimiś obowiązkami i takie wrażenie, że czeka na mnie mnóstwo rzeczy do zrobienia.... już chcę wiosny pełną parą!

mam nadzieję, że fajnie Wam weekend mija!

reklama
heja ale pustki :)

my już wreszcie po weekendzie - benek daje nieźle w pióra czasami mam ochote po prostu wyskoczyc przez balkon :(

walka z sikaniem ciągle trwa i nie wiem juz co robic czy isc z nim do psychologa czy coś? czy sa tu jeszcze jakies nieodpieluchowane dzieci? benek w domu nie nosi pieluchy ale sika gdzie popadnie i mam wrazenie ze robi to juz na złość - wczoraj zlał sie 18 razy !!! :wściekła/y::no:

mam powoli dość :confused2:

Do góry