reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja będę, ja :-) Felka nawet tak nie mów! Ani nie myśl :p fajna babka z Ciebie :tak:
A ja dzisiaj odpoczywam. Weekend intensywny - ur.teścia. Właśnie jem obiad i za chwilę wybyjemy na spacer, bo cudna pogoda - 15 st.w cieniu.

Ostatnia edycja:
reklama
asinka skąd wiesz...?:-p a tak na poważnie, serio mam jakieś głupie obawy, bo tylko (aż) piszemy ze sobą, a to nie to samo co 'namacalna' znajomość
ps. płaszczyk wysłany:-) przelew doszedł?

No właśnie, bo piszemy ze sobą. Wydajesz mi się bardzo ciepłą, miłą i troszkę pozytywnie roztrzepaną osobą :-)
Dziękuję za płaszczyk :-*:-*:-* przelew doszedł i zaraz zrobię zwrot pieniążków za płaszczyk :-p

a tak w ogóle to muszę się z Wami czymś podzielić: nie mogę się już doczekać zlotu, ale mam jedną obawę... hmmm aż głupio o tym pisać... ale jak nie okażę się (powiedzmy) 'fajną' osobą, to... nawet nie umiem tego ubrać w słowa, w sensie, kto potem będzie chciał ze mną pisać na forum...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ha ha ha ha..........
Felciaa ja Cię strasznie lubię za Twoje wpisy, wiec jeśli nie pisze za Ciebie maszyna (teraz będę się zastanawiać:-D) niby jak możesz kogoś rozczarować? ja Cię lubię i musiałabyś się postarać bym Cię znielubiła, o!:tak:

sprzątanie Ninki - a był z tym problem, serio nie pamietam:zawstydzona/y:W każdym razie: teraz zero problemu. Raczej Leona muszę gonic bo korzysta cwaniaczek z tego, że siostra raz-dwa ogarnia sprawę:sorry:

Hej z lozka:-)
ja juz zdrowa, Maja z gilem i kaszel doszedl mokry...wrrrrr, dzis dostala mucosolvan i nurofen
wczoraj ta moja malpka mala otworzyla wszystkie szuflady komody i komoda runela na ziemie, na szczescie nie na Maje, blokujac drzwi do pokoju, prawie zawalu dostalam taki byl lomot, jak zobaczylam Maje cala i zdrowa to sie poryczalam i padlam jak niezywa...kasiawilde od razu mi sie Twoj Kubik przypomnial;-) to byly najgorsze chwile w moim zyciu- ta minuta albo dwie, kiedy drzwiami pchalismy komode zeby sie dostac do pokoju, wolalismy Maja a ona cicho na lozku siedziala...nic sie nie odezwala a normalnie nawija bez przerwy...dzis troche ochlonelam

Hej!
Felka ale masz dylemat :-D przeciez widziałaś się juz z doris i Larvunia i jakos nie paietam żeby po spotkaniu zalecały omijanie Cię szerwokim łukiem :-D:-D wiadomoże na żywo każdy jest inaczej odbierany niż po klikaniu na forum ale bez przesady :-p:-) ja dekalruję w ciemno że będę po zlocie pisać tu z toba "mimo wszystko" :-D

Od niedzieli skręca mnie w środku bo wczoraj zaczęła sie rekrutacja i muszę zanieść podanie do przedszkole i mam pietra... nawet jeszcze nie wypełniłam... oj to będzie ciężka jesień dla nas wzystkich...

Mrsmoon o matko! Współczuję przeżyć... Maja przedwczoraj wyciągnęła całą dolna szufladę z szafy która stoi tuż za drzwiami i jej wysunięcie blokuje drzwi i szuflada wypadł z szyn zablokowała się i bida nei mogła sobie poradzić... umęczyłam sie żeby to przesunąć jakoś a Maja stała za drzwiami i wyglądała tylko przez mała szparę :p

czesc laski

pogoda cudna, dzieciaki biegaja po dworze i śięty spokój znimi:) a kacer to już taki bobasek fajny, smieje sie w głos, gada non stop i ciągle je, normalnie nie wyrabiam i czasami dostaje butelke, bo już nie wiemy o co mu chodzi z tym jedzeniem i jak dopakuje butle to lezy jak aniol spokojny:szok:

martadelka to wymyślilaś heheheh zawsze to jakoś będzie.heheh choc i ja mam małego pietra,ale madziolka napisała,że poprzednio było bardzo sympatycznie..... ja bym tylko nie chiała,żeby mi norbert jakiejś szopki nie odstawił, ostatnio znowu sie ze złości na mnie rzucił. najlepsza kar ą było ,że po prostu sobie spokojnie siadłam i powiedziałam, jak tak sie zachowujesz to sie nie przytulamy.......nic więcej nie musiałam robic

asinka doszła zaliczka?

madziolka wiem,że z przedszkolem kupa stresu , ale i tak bedzie wszytsko dobrze:)

andariel mam do ciebie pytanie...natnęłąś sie gdzies na szczepionki bez rtęci, wiesz ile one kosztują? nie moge za bardzo ceny ich znleźć. co o nich sądzisz? mi w przychodni zgodzili sie rozłożyć szczepionki w czasie( czyli nie 3 szczepionki na raz tylko np jedna i za jakiś czas nastepne), maly jeszcze byl nie byl szczepiony,, coraz więcej informacj ijest na temat szczepień i jak tamta dwojkę szczepiłam tak teraz zwlekam nie wiem na co cekam......

Ostatnia edycja:
Hejka!
I u Nas cudna pogoda. Wczoraj cały dzień na polku. Wypucowałam u teściów na placu nasze autko, pierwszy raz i sama :-) nawet woskiem przeleciałam i jaka duma była jechać tak czystym autem :-D
Dzisiaj też skorzystamy z pięknej pogody.
Zaliczka już przelana na Nasz zlot :-) jeszcze w sumie na Ironie czekam :p
Felka płaszczyk wczoraj dotarł. Boski jest :-) już nie mogę się doczekać jak go założę Nince. I oczywiście gdyby nie Ty, to bym go nie miała, także OGROMNE DZIĘKI :-*
Marta mam takie same obawy odnośnie Tymka... eh :-(

reklama
Marta na tę chwilę wiem tyle, że lek.potrafią wmawiać rodzicom, że ta czy tamta szczepionka rtęci nie zawiera, podczas gdy wystarczy przeczytać ulotkę, a tam jak wół stoi, że i owszem, jest. Ale nazw nie kojarzę bo mnie to w sumie nie dotyczy. Spróbuję znaleźć w bazie forum i jak coś konkretnego znajdę to napiszę, ok? Wiem tylko, że gdzieś na świecie są do zdobycia osobno szczepionki na świnkę odrę i różyczkę (albo część z tej kombinacji co u nas jako 3w1 jest), ale że trudno ją ściągnąć i robią jeszcze problemy w przychodniach. Kurka muszę poszperać dokładnie, nie chcę siać plot.

asinka - a ja właśnie na zjazdowym pytałam o zaliczkę;-)

Asinka, Marta - czy ja dobrze zrozumialam, że się obawiacie jakichś "nieodpowiednich" akcji ze strony Norberta i Tymka na zjeździe? Chodzi Wam o to, że narobią Wam przysłowiowej siary przy publice, tak? Bo jeśli o to, to dajcie spokój - to odrębne organizmy, jak będą chłopaki mieli gorszy dzień to zrobią zadymę;-), a jak dobry, to zachwycą zachowaniem, niewielki mamy na to wpływ chyba;-)Ja się zastanawiam jak się Leo zachowa w większej rówieśniczej grupie, bo tak na co dzień raczej mały ma kontakt z rowieśnikami, a np.na placu zabaw się odsuwa przy liczniejszej grupie (może to mieć związek z niepewnościa ruchową czy jak to tam kiedyś okreslila pani od SI, tj.że boi się, że się np.przewróci jak dzieciaki wbiegną na niego, więc woli odejść i się przyglądać). Zobaczymy na miejscu.

Do góry