reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej dziewczynki
kasiu a co to za warsztaty miały być? kumam złość, sama bym się nieźle wkur..., ale na dobre wyszło - na czym byliście w kinie? a warsztaty przełożyli na inny termin? hmmm leki raczej nie pomagają... dzięki za pamięć; ja nic o robalach nie wiem, zerowa wiedza w tym temacie...
Madzioolka jak Maja?
andariel miałam się wczoraj pytać: co to za balony M kupił?

a gdzie trasię wcięło, i Silvę - hop, hop!

reklama
Felcia - o takie (wzór z Miki&friends):
illoom balloon
M.kupił je w Londynie, ale może są w PL też są - na tej stronce widzę, że np. w tesco. Trzeba by sprawdzić.
nadal świecą, tyle godzin już; w nocy robią za lampkę;

kasiawilde - u nas się właśnie bóle brzuszka zdarzały dosć często od września i też ten kaszel. Osłuchowo czysto, a kaszle nadal. Ale u niej może też się jakaś alergia klarować, bo choć dotąd nic ewidentnego nie było, to taka jedna pani alergolog (z Wawy) kazała obserwować w kierunku pyłkowicy. I ponoć ma alergiczny nieżyt nosa (czego ja nie widziałam bo nic na zewnątrz nie wyłaziło). Zobaczymy. I nie - my sie nie odrobaczamy. Żadne z nas nie ma takich objawów, więc slbie darujemy. Raczej zresztą przedszkole jest źródłem. Z psem mają kontakt tylko u mojej mamy, ale nawet go nie dotykają, bo się nawzajem z psiną raczej unikają.
Czyżby to jakieś zajęcia w ramach parp miały być? Dobrze, że tylko 40 km, a nie np.140, nie? Choć nie rozumiem kompletnie jaki to problem poinformować zainteresowanych, że się nie odbędą - jak tak można lekceważyć ludzi???

Felkaa - to co dalej skoro tabletki nie pomagają? Jakiś plan?

Ostatnia edycja:
andariel z Myszką Mikki? moja Emi oszalałaby ze szczęścia:tak::-) tabletki pobiorę jeszcze ze 2 tyg i idę ponownie do neurologa

owszem, Felkaa - m.in.z Mickey Mouse:tak:w ekipie również Pluto, Gooffi (czy jak to się pisze) i Donal Duck. Ale na razie tylko 2 świecą, resztę zostawiam na jakąś okazję, jak np.nadchodzące urodzinki Leosia:tak:

hejooo!!!

Felka andariel warsztaty z nauczania angielskiego, wybierają jakąś metodę i omawiamy/ćwiczymy itp. wczoraj miała być drama... no i wkurzyłam się oczywiście ekstremalnie, ale co zrobić.... nawet nie miałam co tam awantury zaczynać, bo w sumie na upartego ponieważ nie jestem zatrudniona w żadnej szkole to mogą mi odmówić dostępu do takich przywilejów jak doszkalanie się :-D

w kinie byliśmy na Jack Strong, całkiem niezły, chociaż z nóg nie zwala... ale ponieważ na mojej wioseczce kino wreszcie ludziom udostępnili po dłuuuuuugim remoncie to mam zamiar korzystać często, zdecydowanie bardziej moje klimaty, kameralniej i przyjemniej niż w tych wszystkich multimolochach, a na dodatek prawie dwa razy taniej :szok: no i raz coś zrobili u nas w miarę porządnie bo jakość dźwięku i obrazu bardzo zadowalająca :-p

balony super, widziałam coś tego typu (tylko zwykłe) na allegro swego czasu - balony led czy cuś? chyba trzeba w tym roku urządzić młodemu nocnego grilla ;-)

Felka to jakie Ci w końcu dragi dali? bo nie wiem czy pominęłam... podobno tak jest, że czasem znalezienie odpowiedniego leku na migreny dla danej osoby jest strasznie trudne, ale jak już trafisz to jakoś życia poszybuje zdecydowanie :) trzymam kciuki!

andariel podobno robale właśnie dają mnóstwo objawów bardzo podobnych do alergii... i weź tu bądź mądry jak lekarze w wielu przypadkach nie potrafią tych paskudztw zdiagnozować... Dziś odebrałam wyniki, oczywiście nic nie wyszło, morfologia, mocz też ok... ale zgodnie z pediatrą po objawach odrobaczamy, jutro ruszamy z całą akcją...

ale się rozpisałam :szok:

reszta kobitek, odzywać się! :-)

Hej!
Zostałam dziś w domu ale od rana Maja zimniutka, przyszedł wieczór i znów jak piecyk.... co to za cholera? dostała bufenik i spadło.... zero kaszlu czy kataru, humor git oczywiście poza normalnymi akcjami typu foch czy wkurz paniusi :p

Hej, ja w domu z katarem, Maja dzis tez juz z gilem, jakis wirusisko sie nam przyplatal...
Madzioolka maz kolezanki byl uczulony na costam w cukrze trzcinow, co wieczor pil herbate slodzona tym cukrem, co wieczor goraczka 39st...badaniazrobil wszystkie mozliwe i nic, a ze to cukier odkryli po 2ch miesiacach. Moze cos nowegozmai wprowadzila na wieczor?
kasiawilde ostatnio czytalam o odrobaczaniu, kolezanka w pracy mi artykul podsunela. Kapali tam dziecko w piolunie chyba, a pozniej plecy miodem smarowali i robale porami w plecach wylazily, bleee...

reklama
hej hej

Madzioolka ja bym pewnie zrobiła mocz i morfologię i crp jeśli przez weekend to się będzie powtarzać... ale to pewnie nic niepokojącego - wirusik? zębiska? w każdym razie trzymam kciuki oby szybko przeszło!

moon zdrówka Wam! co do robali to już takich historii o tych robalach się naczytałam.... mam odruch wymiotny przy co drugim... wczoraj ja i P dostaliśmy pierwszą dawkę, rzygałam jak mały kotek :wściekła/y: Kubi dostał dziś koło 19, zobaczymy jaka nocka nas czeka....

ironia co u Was? zdrowi? jak tam na podyplomówce?

Felka a Ty gdzie dziś? co u Emi?

andariel jak Twoje maluchy?

no i gdzie marta, doris, asinka, kati? forever, trasia, a Was gdzie wcięło? już mniejsza z Wami ale chciałabym wiedzieć, co u maluchów słychać?:-p;-) o tych co długo się nie meldują już nawet nie wspominam, o!

ja dziś znów kiepski dzień miałam... poważnie ostatnio takie normalne się nie zdarzają! Kubi to mi taką awanturę urządził, że poważnie mało brakowało, a by dostał pierwszy raz w życiu w tyłek, chyba uratowało go moje wyjscie na lekcje ;-)

Do góry