reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej ja dziś mam wolne:-p rano tylko prześwietlenie klaty (do pracy) i wróciłam do domku, łeb mnie napiep... Zaraz się biorę za sprzątanie a tak mi się nie chce...
andariel, mamoM tak, tak ostatnia dawka hexy inf, musiałam coś w poście zgubić:-p
mamoM G już w domku?:-)
andariel to dziś koleżanka wpada na ploteczki przy pakowaniu?;-) no i nie opuszczaj nas na długo, choć zrozumiałe, że na co innego potrzebujesz czasu, mam nadzieję i już trzymam kciuki, żeby przeprowadzka była sprawna i dzieciaczki ją dobrze zniosły:tak:
asinka POWODZENIA!!! trzymaj się dzielnie!:-):-):-) jak bólowo...?

Ostatnia edycja:
Asinka85 - najlepszości:happy:, Mloda się pojawiła chyba do 3 dni od odejścia czopa.:-p
Andariel - na kogo mam donieść ? :-p
A ja muszę jakoś przegnić do wieczora - jakoś sił dziś brak :-( - najpierw do popołudnia w pracy a potem odwieść Młodą do Babci.

hej,
nie wiem nawet czy Wam tu smęcic bo mam dzień na NIE
- snieżyca jak ja pier... a ja samochód miałam na zewnątrz, musiała odśnieżać i skrobac
- 1h10,min drogi do pracy w korku zamiast 20 minut
- a najgorszy punkt dnia dzisijeszego to to że dostałam okres i juz pomijam że umieram z bólu dosłwnie to jest spóźniony o tydzień i już byłam prawie pewna że nie dostanę przez conajmniej 9 najbliższych miesięcy :(:(:(:(
Wyć mi się chce!!!!

Asinka trzymam kciuki &&&&&&

u nas tez sypie i coraz bardziej biało :baffled:

asinka ściskam &&&& oby poszło szybko i bezboleśnie

martadelka G. przyjechał wczoraj w południe, dzis pojechał na szybki kurs i pewnie nie za długo wróci, takze weekend nalezy do nas :-D

Madzioolka oj czasem są takie dni, ze jak źle sie dzieje to na wszystkich frontach, tulam :*

andariel oby znikniecie nie trwało długo

marta jak sompoczucie? dziś piątek:happy:

forever niech czas do wieczora szybko mija :tak:

Hej:)
Madzioolka, pokazuj! ja też zaszalałam dzisiaj. Mąż się nie dowie, bo juz rano psioczył:-D Faktycznie w tym m-cu sporo na leki, lekarzy poszłoo... Jeszcze ja mam zapal. trąbki słuchowej plus od naczyniowca leki megadrogie, jeszcze niewykupione...
Kurka chciałam z Wami popisać, ale Miesio już świergocze w łóżeczku....:/

no to T został urzedzony juz wczoraj że trzeba Majce garderobę na wiosnę przygotować i dał zielone swiatło na all i SH więc buszuję :p

reklama
ciekawe co u Asinki :D zaraz do niej napiszę bo może młoda już wyskoczyła ?:)

chłopaki już się usypiają a ja lecę odrabiać pracę domową z czeskiego :-)

udało mi się załatwić termin do zielarki na piątek - tylko musze wykombinować jak tam dojechać :baffled:

Do góry