reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

asinka - moja Nina wyskoczyła dokładnie w 38 tyg.i 5 dniu, nie chcę nic mówić;-)
martadelko - to jakaś alternatywa dla penty czy hexy infanrixu, tak? przypominająca?

moja chrześniaczka po przeszczepie, poszło bez komplikacji; teraz "tylko" pielęgnacja, no i antybiotyki, bo rany rozległe, więc ryzyko ogólnego zakażenia jest jednak;

jej...wracam do pakowania...

reklama
no jaka hexa jak 4 składniki podawałaś:-Dczyli oprócz tego było tam jeszcze wzwB i gruźlica chyba;

czy już kiedyś wspominałam jak bardzo NIE ZNOSZĘ SIĘ PAKOWAĆ? Nie? To mówię Wam: BARDZO:-p

:angry::no::crazy::-:)wściekła/y::evil::frown::growl::no2::sad:

andariel dasz radę :) w weekend się rozpakujesz i na jakiś czas spokój! a ile plusów :D ojjj pomogłabym Ci chętnie jako zaprawiona mocno w boju (przeprowadzałam się tak konkretnie min. 9 razy), tylko Wawa za daleko ;-)

buuuuuuu, a ja nie mogę iść spać, bo muszę co? się dalej pakować...

Leo się rozgaduje z każdym dniem bardziej - zaczął zrozumiale łączyć słowa, dziś biegł i wołał siostrę: "Ninkaaaaaa ooooć":tak:A ostatnio były zestawienia: "mama daj" czy "Ninka daj". Aż dziwnie słyszeć "normalne" słowa w jego ustach. Rośnie moje ostatnie dzieciątko.

dzień dooobry

wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet babeczki :-)

andariel współczuje pakowania, oby szybko poszło juz
super ze Leo sie rozgaduje

ironia fajnie ze umowa podpisana, zeby tylko dobrze szła współpraca

asinka daj znac co u ciebie? Ninka w brzuszku jeszcze?

martadelka to to szczepienie to w końcu było 5w1 ostatnia dawka???

Ostatnia edycja:
Witam!!
Jeszcze w dwupaku, ale może już nie długo, bo mam mieć dzisiaj test z oxytocyną w roli głównej... A taki prezent na Dzień Kobiet. Skurcze dzisiaj na 80 na ktg się pisały, więc pewnie coś się dzisiaj ruszy. Nie mówiąc o czopie z żyłkami krwi (sorki, że tak z rana). Więc czekam na wolne miejsce na porodówce :-) i jesteśmy w kontakcie. :-*

reklama
wow, asinka - no to oby szybko i sprawnie poszło:tak:kurde, a ja pewnie zniknę na kilka dni i nie będę na bieżąco:crazy:no, chyba że forever się zlituje i coś mi doniesie:-D

fajnego Dnia Kobiet, Babeczki!

Do góry