reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej!
tak się cieszyłam że juz wiosna a dzis juz ponuro a jakby tego było mało od jutra ma znów padać snie i przez najbliższe dni do -10 ma dojśc ;/ a ja sie już na wiosenne zakupy wybierałam ;/ najgorzej że T juz władował do garazu swoje graty nurkowe i na auto nie ma miejsca - już widzę jaki będzie zadowolony jak mu powiem żeby to zniknęlo... cała zimę stawiałam w garażu i teraz tez nie zamierzam skrobać szyb i odśnieżac :-p

Silva co u Was?? jak się czujesz??

reklama
Dzień dobry:) ponuro starsznie, ale to już ostatnie brzydkie dni i wioooosna! Trzeba się cieszyć;)

Andariel - dzięki za wyjaśnienia odnośnie Clobazy, poczytałam, chyba kupię:) Ja jestem póki co uzależniona od Szyma maści eucerynowej, usta tylko nią smaruje:) ale skoro reklamujesz, to spróbujemy, tym bardziej że raz na jakiś czas Szymkowi suche placki się pojawiają... a suwaczek - tak tak odlicza:) a czy dziewuszka, to zobaczymy ostatecznie 5 kwietnia na usg, teraz mamy tylko 80% pewności...

Madzioolka - dzięki, że pytasz: czuję się już coraz lepiej. Pierwsze 3 miesiące miałam totalny jadłowstręt i bóle głowy, teraz wracam do formy, magia drugiego trymestru:) brzunio już widać, coś mnie powoli zaczyna smyrać od środka więc i humor lepszy:)

Hej,
Agabre - brak mi słów.... Ja bym nie wytrzymała i co najmniej odbyłam rozmowę z Mężem. :baffled:
Andariel i Asinka85 - wizyta ok, tylko tam komuna pełna - organizacyjnie, logistycznie, lokalowo - brud - i mentalność niektórych. Ironia - ja jakoś się nie stresuję nagłówkami poradni aczkolwiek były tam Osoby wyraźnie nie w formie.
Silva - witaj, może uda nam sie spotkać jak jeszcze będziesz w dwupaku :-p

Silva fajnie ze samopoczucie lepsze i ze dolegliwości ciązowe juz nie dokuczaja

a my po krótkim spacerze - było piekne słonce zanim wyszlismy, ale jak juz sie wybralismy to sie schowało, przewiało mnie ciiut wiec weszlismy do domu a słonce wyszło znowu :wściekła/y:
pewnie zanim znowu bysmy sie wybrali znowu by zaszło :baffled:
moze po południu wybierzemy sie na dłuzszy spacer albo plac zabaw zwłaszcza ze G. przyjezdza

Madzioolka mnie tez nie napawaja optymizmem te prognozy

forever
rozumiem ze na wizycie wszystko dobrze?

andariel
ja ostatecznie tez zakupiłam tą clobaze po twojej rekomendacji :-)

martadelka
dobrze ze wszystkie wizyty lekarsko-szczepieniowe poszły ok
a co za szczepienie miała Emi?

miłego dnia

Cześć!
martadelko - wyprowadzka w sobotę rano, teraz pakowanie, bleeeeee.
Jutro wpada moja kumpelka, bierze specjalnie dzień urlopu i będziemy gadać jednocześnie pakując graty:tak:
A szczepienie ś-o-r, tak?

Ja się witam ze szpitala nadal. Ponoć mają mnie tu do porodu trzymać, co może wydarzyć się już niebawem, bo od wczoraj męczą mnie skurcze, pojedyńcze, ale na ktg się piszą. Brzuch mi od wczoraj opadł i zaczął czop odchodzić... A Nina gigant, waży ok.3700-3900g.

mamoM, andariel błonnica-t-k+Hib
andariel ooo ploteczki:tak::-) jak psychicznie przed przeprowadzką???
asinka jak to skurcze????????? jak się czujesz?????
Silva heeeeeeeej!:-) oj smyranko dzidziusia:sorry2::-)

hej dziewczyny

ja żyje, moja strategia na przetrwanie do końca roku szkolnego to "oby do....." doczwartku, do piatku itp bo naprawde bym zwariowała. nie miałam prze jakiś czas komputera bo norbert sie do niego dorwał i zbił nam matryce.210 zl poszło....:crazy:

asinka matko to już, powodzenia!!!!!!!!!!
andariel powodzenia:)
madziolka i ja miła po buty wiosenne jechać:crazy:
trasia oby to nie skazaaaaa:no: kiedy ty wracasz do pracy????
silva ciesz sie tym pięknym okresem ciąży echh

no ja tak po krótce, bo niedługo ide na lekcje

o widze ze asinka napisała :) to ja powtorze.. mam nadzieje ze uda sie tak urodzic zeby sie zalapac na macierzynski :)

mam umowe :-D nie ciesze sie nie wiadomo jak bo jakos nikomu już nie ufam..ale.. pracuje kiedy chce - w sensie ze nie musze być punk 8,00 tylko spokojnie odprowadze benia do zlobka, pojade do pracy na przed 9 i po 15 zmyje sie po benia do zlobka, i ewentualnie cos wieczorem sobie w domu dokoncze :)

dzwonila kolejna klientka zainteresowana wiec moze to koniec złej passy ? :-D

dietetycznie - wpieprzyłam kebaba :no: ide pobiec za autobusem po Benia :)

reklama
Do góry