reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzień doooooobry, poweekendowo

G. wyrwał do pracy, wiec samotni zostaliśmy do weekendu, ale przez te dni (od wtorku) naładowałam się pozytywnie i jeszcze to piekne słonko za oknem nastaraja pozytywnie
zaraz bedziemy sie zbierac na spacer

miłego dnia wszystkim :-)

dzień doberek :D

witam się z nową energią :) Kilka dni zdorwego jedzenia herbatek i ćwiczeń i chce mi się znow rano wstawać i coś robić :) :-D:-D

siadam do pracy i dziś mam rozmowę w sprawie warunkow wspolpracy z architektami :tak: trzymajcie kciuki ;-)

Witam!!
Dopiero dotarłam do domu od rana. Pojechaliśmy załatwiać do szpitala ksero mojej grupy krwi. Poszłam jeszcze na ktg, skurczy brak. Trafiłam na badanie do lekarza i...dostałam skierowanie na patalogię ciąży na obserwację z racji nadciśnienia, cukrzycy i paciorkowca :-( także jutro mam się stawić na oddziale. Mam nadzieję, że do końca tyg.mnie wypuszczą, bo nie mam zamiaru jeszcze rodzić.

reklama
Do góry