reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima na pewno do wakacji tam będziemy, ponieważ M.miałby podjąć nową pracę od marca, najpóźniej kwietnia; ja tylko baaaaardzo bym chciała uniknąć wynajmowania czegoś w G., marzy mi się prędka i korzystna sprzedaż mieszkania tutaj (naiwniaczka) i od razu kupno czegoś swojego, żeby ewentualny wynajem nie trwał dłużej jak miesiąc... tymczasem sprzedać łatwo nie jest, do tego szybko - a kurs franka raczej przekreśla "korzystną" sprzedaż; tak naprawdę jeśli udałoby się sprzedać za tyle, by pokryło koszt spłaty kredytu, byłoby dobrze:baffled:
Aestima - faktycznie, 2 miesiące to sporo czasu:tak:

reklama
Ironia - padłam :D Nic nie wypatrzyliśmy dla siebie filmowego więc przyśpiewujemy sobie z Polsatem czyli Pl. Konstytucji :)
Andariel - życzę szybkiej i korzystnej sprzedaży mieszkania :)!
Trasia - a macie ciepło w mieszkaniu? Maja niestety ma łóżeczko przy grzejniku :baffled: a grzejnik jest mega ponieważ to pokój od strony klatki schodowej (szczerze mówiąc wg mnie ten grzejnik ogrzałby salon 30m2:-D). Staram się Mai grzejnik przykręcać, żeby nie miała za gorąco, bo sapie od suchego powietrza, ale z drugiej strony nie chcę aby marzła, bo niestety często śpi rozkopana.

Lipomal pił/pije Igor natomiast Maja miała przepisany neosine ale dostaliśmy jakiś zamiennik (nie pamiętam nazwy a do kuchni mam za daleko :-p) ale postawił Maję na nogi.
Wypiłam małą tequilę i mam ochotę potańczyć :-p Maja śpi, Igor wciąż się dobrze trzyma i wydaje się, że da radę przywitać Nowy Rok :-) Mąż też się trzyma :laugh2::rofl2::laugh2:

Kochane ja już uciekam z sieci.
Życzę Wam przede wszystkim zdrowia, radości, realizacji marzeń, pozytywnych myśli i wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2013 roku!

fdb67dcc1a142a26ce.jpg Spokojnej nocy życzy Maja :*

Kochane, ja Wam życzę w 2013 przede wszystkim zdrowia- dla wszystkich rodzinek!!!!!!!

U nas imprezka zacna, choć dwuosobowa. Początkowo ubolewałam strasznie, że nie dotrzemy na imprezę do znajomych przez te piekielne choróbska ( nawet w zeszłym roku, z malutkim Miesiem byliśmy!!) ale skończyło się miło. ZOstaliśmy suto wyposażeni w różne smakołyki przez rodziców ( cały dzień pichcili), oni pojechali na imprezkę a nasz cudowny syn dla odmiany całkiem ładnie zasnął. Ufff... A my- Ironia, też postanowiliśmy spędzić wieczór w łóżku, ale bez filmu:-p:-D Teraz za to Michał szuka jakiegoś filmiku na dobranoc, więc się żegnam i jeszcze raz- ZDROWIA- aby za rok choróbska nie uniemożliwiły nikomu świętowania ( forever!) i sylwestrowania !!!

Andariel - dziękujemy za zaproszenie :tak: Wyjdzie, że trzeba będzie trochę urlopu wziąć i objazdówkę zdrobić :-D
Ironia - nie miej wyrzutów, takie życie, rachunek ekonomiczny szczególnie teraz. A jak nauka czeskiego ?
Traschka - lipę możesz podawać, pediatra zaleciła dla Młodej.
Martadelka - zacnie żeś uczyniła, jak głowa ?
Młoda dochodzi do siebie bardzo pomału, tylko by spała. Chyba pójdziemy się dotlenić, bo zwariuję :baffled: Wczoraj w końcu nie siedziałyśmy we dwie.
Dobrego Roku :-)

Ostatnia edycja:
forever - teraz poki co ucze sie na zywca bo 2 semestr w szkole sie jeszcze nie zaczal :) ale przebywanie z czechami duzo daje :-D

ja padlam o 22 i poszlam do benia spac a michał ogladał horrory :)

reklama
Do góry