reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima Marcin wołał rano że jest wysypka na brzuszku. Gorączką zniknęła całkowicie więc to na bank trzydniówka. Ale ten kaszel taki suchy, duszący. Nie podoba mi się. Nie kaszle często ale i tak mi się to nie podoba.

reklama
Ja w weekend z doskoku, A w domu więc korzystam i ogarniam, bo w tygodniu z szatankiem nie ma szans...Wczoraj w zoo byliśmy, Maję najbardziej interesowała kostka brukowa...A dziś do znajomych na grilla jedziemy
trasia hej! To dobrze, że trzydniówka:tak: A może to kaszel alergiczny? Teraz tyle roślin pyli...Pamiętam jak Aestima schizowała z Mieszkowym kaszlem. Jak masz wątpliwości, to może niech Marcin dziś z nią na dyżur podskoczy?Osłuchają, a ominie Was przychodnia jutro. Jak kręgosłup?

Witam się niedzielnie :)

Nas dziś czeka obiadek z koleżanką i jej córeczką Ninką :) Dawno się nie widziałyśmy, fajnie my sobie poplotkujemy a dziewoje pobiegają, bo teraz już Olka będzie mogła z NInką razem biegać ;) (Nini ma 3 latka :p)

Ok, ide na śniadanie i moją boską inkę :) Życzę pięknej i wesołej i miłej i w ogóle słonecznej niedzieli :)

Cześć!
My po urodzinkach, nawet się udały, choć było dużo nerwów z przygotowaniem, ostatecznie wszystko wyszło i wszyscy byli zadowoleni więc imprezę uważam za udaną. Maja dostała pchacz (co prawda ma już jeden którego nie tyka najmniejszym palcem) ale od tego nie można jej normalnie oderwać :) jakieś inne zabawki, ubranka i śliczne sandałki skórzane f. Mazurek (nie słyszałam o niej ale buty są śliczne i solidne, wyglądają bardzo porządnie i bardzo dobrze trzymają stópkę).
Chatka już ogarnięta więc dziś relaksik, jakiś spacerek obiadek i laba :)

Zmykam tymczasem tylko jeszcze kilka fotek wstawię :)
papa
miłego dnia :)

Ja Olkowe urodziny wyprawiam razem z moimi roczkowo-ćwierwieczowe urodziny ;) i dopiero 31 Czerwca bo wcześniej prawie nikt by nie przyjechał ;) ale już mam stresa, ile do roboty bedzie :(

dzień dobry!

a ja wyprawiłam chłopaków do teściów (ja dwóch wizyt w tygodniu bym nie przeżyła!) i muszę zabierać się do pracy :(
trasia cieszę się, że to jednak trzydniówka i popieram moon, żeby Marcin dla ogólnego spokoju podskoczył z Marysią i żeby ją osłuchali :) a Ty lepiej się czujesz?

Hejka!!
Nie było mnie tu 2 całe dni i mam mega zaległości... Piątek cały dzień w locie. Szkolenie spoko, a sobota już w pracy. Wieczorem ognisko-grill, posiedzieliśmy do 23, a Tymek zamiast do spania, to był duszą towarzystwa :-D:-D
Kati bardzo Cię przepraszam, że nie dałam Ci znać... Strasznie mi głupio. Mam nadzieję, że uda Nam się jeszcze spotkać...
Trasia dobrze, że to trzydniówka. Zdrówka dla Was :*:*:* A robiłaś jakieś ciasto??

Witam! U mnie dalej lipa, chodzę na czworaka. Przynajmniej trzymam równy poziom z Marysia tyle że ona jest znacznie szybszą. Ale ją szybciej wdrapuje się na łóżko! Jutro zaczynam rehabilitację. Mama zamieniła się zmianami w pracy i będzie u mnie codziennie.
Znowu pisze z tel więc nic nie pamiętam co miałam komu odpisać:/

reklama
Do góry