reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Nie wiem Trasia, ale widocznie jakoś to jest szkodliwe... Ale tu teraz czytam, że niektóre dzieci już w 1 dobie prześwietlane, to mu chyba nic nie będzie jak ja się prześwietlę??

Aestima spokojnie, Miesio już duży jest. Nic mu nie będzie. Skoro on nie butelkowy to i tak nie masz wyboru. Tak jak piszesz, czasem to maluszki muszą być prześwietlane...

Aestima wydaje mi się, że to jakieś bajki z tym rtg i niekarmieniem...przecież maluchy też prześwietlają, to jest promieniowanie i wpływa na komórki, a w mleku komórek przecież nie ma. Wydaje mi się, że tylko rtg z kontrastem dotyczą te obostrzenia, bo kontrast dostajesz dożylnie

ja cos kiedys slyszalam ze taki napromieniowanie moze zahamowac laktacje, dlatego sie niepowinno. Ale ciezko powiedziec co tu sie zgadza, a co to tylko bajki.

dzieki wszystkim za info o biletach

Aestima
Gratutuluje udanych eko zakupów:-)
Mela dzisiaj znowu zajadała suszone eko daktyle.
Jak bysmy jutro wieczorem sie widziały to mam dla Miesia marchewkowa z ryzem bo Olek dzisiaj plul nia na 2 metry. 3/4 sloika zrobisz mu z tego sos czy cos :-D jutro otwieramy marchewke z ziemniakami ostatnio spotkała sie z uznaniem (zjadł 2 i 1/2 łyzki-az) ale jak by co to tez Miesiowi zostanie.
I na tym koncze sloiki obiadkowe, moze sama marchewke jeszcze zobaczymy - pauza na 2 tygodnie
Przepraszam tak sie rozpisałam a to na innym watku powinno byc.

wiecie co? A dziś na kosza pojechał i wraca koło McDonalda, poprosiłam go, żeby w drodze powrotnej McFlurry mi kupił, to skomentował, że strasznie dużo słodyczy jem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja mu piwa w weekend nie wypominałam...

reklama
moon - batem chłopa ot co :D mi tez tak ostatnio M powiedział...no wiecie co.. :crazy:

marta
- pedagog z wykształcenia, specjalista ds marketingu i obsługi klienta z etatu i e-marketingowiec z zamiłowania i zleceń :) reklama pr marketing to uwieeeelbiam ;-)

uff skonczylam na dzis prace...padam na pysk...

powiedzcie czy takie cos wam sie podoba...to tylko szkielet i zaczątki wiec nic cudownego tymbardziej ze budzet mam okrojony i nie moge dawac za duzo za taka kase ;) www.swidniacznkitest.aq.pl

trasia
- super ze wzystko juz wiecie ! oby mala juz pozbyla sie tych alergii eh...

aestima - wariatka co ty z ta dynia zrobic wiejołin już bylo ;-) :-D mi ciocia zrobila pakieciki do zamrazalki swojskie indyk, marchew, por, pietruszka, seler, ziemniak :) wszystko wrzucam i mam rosolek dla siebie i reszte dla benka ;)

ahhh tyle bo oczy mi odpadają...zjadlam chinszczyzne i chyba nie zasne taka nakrecona jestem jak chiński budzik ;) :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry