reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Moja Maja też nie zjada tyle ile podają na opakowaniu, zazwyczaj jest to ok 100ml.
Cyca też ciągnie krótko, pewnie 5-7 minut, albo się najada i puszcza albo zasypia :)
A co do jedzonka to my narazie tylko słoiczki, dziś pierwszy raz dostała jarzynki z królikiem to mało nie wyskoczyła z fotelika, jakby mogła to razem z łyżeczką by zjadła tak Jej smakowało :)

Wybaczcie że tak bezosobowo odpowiadam ale padam na twarz, naszło mnie na sprzątanie szafy mojej i Majki, segregację letnich u mnie a za małych u Niej i tak całe popołudnie prawie zeszło...
Dzieciak sąsiadów zaczął ćwiczyć na akordeonie kolędy... podejrzewam że już do świąt będzie katował co wieczór... aktualnie rzępoli "gdy się chrystus rodzi" przeplatane z "szła dzieweczka do laseczka" bo płynnie umie tylko ta drugą.... uszy więdną....

reklama
Witam sie wieczorowa pora, caly dien poza domem zlecial. Teraz postaram sie nadrobic, chociaz powinnam pranie powiesic i posprzatac troche :confused2:, ale co tam zmeczona jestem.
Gratuluje wszystkim maluchom, my tez juz sie zaliczamy do polroczniakow!

hej
dzień w biegu, do tego bojler elektryczny nam sie spierniczył- 460 zł w du.pie!
Jeszcze gość przywiózł opał na zime no i znów na pół z teściami (choć my mniej niż pół) no ale i tak 1000 zł trza dać - dobrze, ze my to w ratach im płacimy bo było by krucho... no i kupiłam sobie ładną bluzke, która mi sie ostatnio spodobała...moge popatrzeć na witryne...
Prezentów już troche na święta mamy, więc nie jest tragicznie ale ogólnie święta sie zbliżają a tu trza pasa zacisnąć:-(

Jutro jade do pracy pogadać, po skierowanie do medycyny pracy - po zdolność i odebrać paczkę dla Mateuszka- mam nadzieję, ze tam coś dobrego jest ;-) w tym roku jeszcze dla mnie :-)
sorki że tak ogólnie ale padnieta jestem, Mati się chce prawie cały czas bawić- poleży sam może 20-30 minut max, wy też tak macie?
dobranoc

nie dziwie sie ze w polsce bezrobocie jak kazdy ma dupe wyzej nic ghgr.r... ani studiow ani doswiadczenia a w rubryce znajomosc j obcych debile wpisują j.polski - ojczysty :confused2::confused2::confused2::confused2:

i jak tu znalezc dobrego pracownika?! :baffled::crazy: najchętniej przeprowadziłabym rekrutacje strzelając do nich:no:

do dupy z tymi niby magistrami po 1 roku studiów myślą że mają doświadczenie ktore ja zdobywałam przez 6 lat ciezkiej pracy :nerd:

kati - witaj w klubie....i tak dzis pospal 2 h ale tak to tylko zabawa...a jak chce cos zrobic to nie... :confused2:

eh padnieta jestem wkurw.... zła...mam psm... i zaraz kogos zagryze :eek:

Witam i ja.

IRONIA znam osobiście kilku studentów pierwszego roku medycyny, którym wydaje sie ze juz mogą iść leczyć a egzaminu z anatomii zdać nie mogą.
Cóż zrobić " najgorszy jest przerost ambicji nad możliwościami".

Jestem, jestem jutro ostatnia wizyta u neurologa. Jestem pewna ze nie jest tak źle jak sie wydaje. Psychicznie jestem przygotowana na wszelkie możliwe trudności, aby tylko fizycznie mieć ciut wiecej siły, no ale nie można mieć wszystkiego.

Jutro napisze co u nas.

Spokojnej nocy wszystkim zycze.

pisz agatka pisz pewnie !! bedziemy 3mc mocno kciuki !

eh niestety w polsce polowa to obiboki ktore nic nie potrafia oprocz wyciagania reki po wiecej... i debile mysla ze ja swoja wiedze okupiona setkami godzin kursow i szkolen za gruba kase sprzedam im ot tak..pf.... :rofl2::rofl2:

jak nie znajde nikogo do pisania artykułow z zarządzania i ochrony srodowiska to sie wkurze i sama sie doszkole :baffled: nie nawidze wspolpracowac z kimkolwiek !!!!! :no::no::no:

Witajcie,

Ja na szybko, muszę głowę umyć i po 11 zbieram się do Ikei - już nieodwołalnie, bo z koleżanką się umówiłam:tak: Maja złazi z maty na dywan i gada do kota siedzącego przy drzwiach balkonowych:-D A dziś pracuje z domu, więc dziś będę miała do kogo się odezwać chociaż nie gugając przy tym...
AgataR &&&&&&&&&& za wizytę i czekamy na same pozytywne wiadomości:tak:
marta24 buziaki dla Norberta!!!

A moje dziecko przed chwilą przemieściło się do leżaczka i gryzło go od spodu, teraz chce mi ukraść skarpetkę:-D
mgordon w W-wie bilet 3,6 a jeszcze rok temu 2,8 a miesięczny był śmiesznie tani jak na W-wę, bo 78zł kosztował. Teraz coś koło 95zł

Ostatnia edycja:
reklama
Hej z rana! U nas dzisiaj nocka była bez czopka...ostatnie 3 na Viburcolu i było lepiej dzisiaj znowu masakra...co godzinę a Malwina na spaniu płakała....mam nadzieje że to skok ale już trwa 3 tydzień...dzisiaj chyba nici ze spaceru, wieje jak cholera....więc chyba Malwiniątko moje małe nie pośpi za bardzo. Przed chwilą dzwoniła taka moja znajoma i mi powiedziała że moje mleko jest za liche io dlatego Mała się budzi bo najwartościowsze jest do 6 msca a potem to już jest woda...bzdury totalne...powiedziałam jej co myślę a ona dalej swoje...szkoda gadki na taką rozmowę.

Kati współczuję...u nas też poszło 1500 zł na opał...my niestety sami...i co chwilę coś...więc my też zaciskamy pasa :p...daj znać kiedy kubeczek do odbioru

AGATA R 3mam kciuki wizytę...daj znać co i jak :*

mrsmoon ale Ci zazdroszczę wypadu do Ikei

Ironia nie denerwuj się Kobieto...może wreszcie znajdziesz kogoś godnego zaufania

Do góry