Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześć Brzuchatki :-)
Zebrra, Agata, Traschka, Misialina dziękuję za porady, jesteście wspaniałe, będę obserwować to ciśnienie ale myślę, że będzie dobrze. Zebarrko...ciśnienie zmierzyłam bo nie najlepiej się wczoraj czułam, ale przed spaniem miałam już o wiele niższe. W każdym razie dziękuję!!!!! I tzrymam kciuki za KTG i USG!!!!
Justynka...ale Ty ranny ptaszek jesteś :-)
Cinamon .... dobrze masz z tym prasowaniem, mogę Ci podrzucić trochę:-):-):-)?????
Aaga...jaką fryzurkę robisz? Coś całkiem innego czy tylko odświeżenie obecnej???
Larvunia...nie lubisz ryb? Żadnych?
Saffi...ja, tak jak Ty też lubię :-)
Marta...to co się dzieje z moim kręgosłupem szczególnie w nocy to już jest masakra, nie mogę się przekręcić a jak za długo leżę ma którymś boku to mi noga drętwieje. A jeszcze niecałe 2 miesiące, w maju chyba wcale się nie podniosę!
Mysia...ja też ostanio mam sporo nadrabiania w czytaniu postów
Ivonka...... no mnie jakoś nie przekonałaś tym smakiem tej wody z miodem ale jak lubisz, to smacznego życzę!!!
Anapi...kciuki za wizytę, daj znać!
Ironia...pewnie tak, bo nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem
Dagamit...dobrze, że jesteś...martwiłyśmy się o Ciebie..musisz zaglądać częściej. A jeśli chodzi o brzuszek to chyba każdej już ciąży, w końcu to już ósm miesiąc :-)
Misialina, Kati, Aneczka...współczuję ten zgagi, ja nigdy nie miałam i nawet nie wiem ja się to czuje
Traschka...wzorcowy post, mój w wersji skróconej...
Renotka...nie śpij tak długo po południu.....a zmęczenie to teraz normalne, ja też na nic nie mam siły
mgordon..u mnie też pogoda do kitu ale ma być poprawa w weekend
Zołza... ja też już bym chciała Juleczkę przytulić i nie mogę się doczekać!!!!
Kuma...to już ten etap mega zmęczenia u nas i na razie lepiej nie będzie!
Silva, Doggi Was też witam
Zebrra, Agata, Traschka, Misialina dziękuję za porady, jesteście wspaniałe, będę obserwować to ciśnienie ale myślę, że będzie dobrze. Zebarrko...ciśnienie zmierzyłam bo nie najlepiej się wczoraj czułam, ale przed spaniem miałam już o wiele niższe. W każdym razie dziękuję!!!!! I tzrymam kciuki za KTG i USG!!!!
Justynka...ale Ty ranny ptaszek jesteś :-)
Cinamon .... dobrze masz z tym prasowaniem, mogę Ci podrzucić trochę:-):-):-)?????
Aaga...jaką fryzurkę robisz? Coś całkiem innego czy tylko odświeżenie obecnej???
Larvunia...nie lubisz ryb? Żadnych?
Saffi...ja, tak jak Ty też lubię :-)
Marta...to co się dzieje z moim kręgosłupem szczególnie w nocy to już jest masakra, nie mogę się przekręcić a jak za długo leżę ma którymś boku to mi noga drętwieje. A jeszcze niecałe 2 miesiące, w maju chyba wcale się nie podniosę!
Mysia...ja też ostanio mam sporo nadrabiania w czytaniu postów
Ivonka...... no mnie jakoś nie przekonałaś tym smakiem tej wody z miodem ale jak lubisz, to smacznego życzę!!!
Anapi...kciuki za wizytę, daj znać!
Ironia...pewnie tak, bo nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem
Dagamit...dobrze, że jesteś...martwiłyśmy się o Ciebie..musisz zaglądać częściej. A jeśli chodzi o brzuszek to chyba każdej już ciąży, w końcu to już ósm miesiąc :-)
Misialina, Kati, Aneczka...współczuję ten zgagi, ja nigdy nie miałam i nawet nie wiem ja się to czuje
Traschka...wzorcowy post, mój w wersji skróconej...
Renotka...nie śpij tak długo po południu.....a zmęczenie to teraz normalne, ja też na nic nie mam siły
mgordon..u mnie też pogoda do kitu ale ma być poprawa w weekend
Zołza... ja też już bym chciała Juleczkę przytulić i nie mogę się doczekać!!!!
Kuma...to już ten etap mega zmęczenia u nas i na razie lepiej nie będzie!
Silva, Doggi Was też witam