mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
też się już żegnam, dobrej nocki brzuszki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie nie ma,tylko same ciucholandy,a wiesz jak jest,albo ci się trafi,albo nie...odsyłam dzisiaj tę sukienkę.miałam obserwowaną aukcję z rybaczkami,ale jak sobie zmierzyłam cm,to sie okazało,że są za małeDziewczyny ale sie rozpisałyscie (jak zawsze) ;-)
Ja wróciłam tato kochany powoził gdzie trzeba i kupiłam sobie spodnie rybaczki i fajną tunikę w komisie napasowałam i wszystko ok :-)
Justynka a ty nie masz jakiegoś komisu lub grosika z odzieżą ciążową obok siebie?
zdrówka kochana.mój Anti też wybrał antybiotyk,poszedł do przedszkola i po tyg znowu siedzi w domu już 2 tydzieńłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny ja juz chce byc zdrowa!!!!!!!!!!! i zeby synek nie chorowal, zaczyna znowu kaszlec :-( az 3 dni "zdrowy" byl :-(
ja od miesiaca kaszle i mnie to juz WKURZA!
chlip chlip chlip :-(
smacznego,pyszne są:-)justynka - u mnie juz truskawki się rozmrażajązaraz będzie koktajl
ja dawałam jak był mały i jeszcze nie chodził do przedszkola,ale jakoś nam nie pomogła.zależy od organizmu.mój syn też chorował jak chodził do przedszkola...podobnie jak Twój...jak był 5 latkiem dostał Broncho-Vaxom...napewno słyszałaś o tej szczepionce...to jest kuracja 3 x po 10 dni z przerwami (nie pamiętam ile)...i u nas zdziałała cuda...synek przestał chorować...raz czy dwa do roku się zdarzyło a teraz od 2009 roku nie choruje wcale...więc popytaj swojego lekarza o to...wie,m że nie na każde dziecko działa ale może akurat
zebrra &&&&&&&&&&za to KTG;-) i USGJa też się uśmiecham o kciuki, mam na 11:30 ktg i potem na 13:15 usg. Ostatnio co jadę na ktg, to ciśnienie mi wariuje i ląduje na IP, mam nadzieję, ze dzisiaj będzie inaczej![]()